Контактирајте нѐ

Тимот на Peugeot е секогаш спремен со задоволство да им помогне на нашите клиенти.
Доколку ви се потребни било какви информации за вашето возило, за производите или за сервис, слободно контактирајте нѐ.

Telephone

Телефони

02 3111 000
понеделник-петок 8-16ч, сабота 10-14ч

ЗАКАЖИ СЕРВИС
02 3111 000 ЛОКАЛ 123

ПОБАРАЈ ПОНУДА ЗА ВОЗИЛО
02 3111 000 ЛОКАЛ 122

ЛИМАРОФАРБАРСКИ УСЛУГИ
02 3111 000 ЛОКАЛ 226


Poshta

Адреса

ЕУРОИМПЕКС ДОО

ЛОКАЦИЈА 1
бул. 3та Македоска бригада бр. 72
1000 Скопје, Македонија

ЛОКАЦИЈА 2
ул. Скупи 3А
1000 Скопје, Македонија


PEUGEOT возила од лагер
Искористете ја оваа неодолива понуда и купете Peugeot возило од лагер, во акција која трае само во месец февруари!
Повеќе за оваа понуда