НЕОДОЛИВА ПОНУДА ОД PEUGEOT

PEUGEOT 208

1.2 PureTech, 68КС
Active ниво на опременост
Цена: 10.639€ (657.490 денари)

Број на рати: 84 / 7 год
Каматна стапка: 6,9%
Учество: 30%
Рата: 110€ месечно (6.798 денари месечно)

PEUGEOT 2008

1.2 PureTech, 82КС
Active ниво на опременост
Цена: 14.510€ (896.718 денари)

Број на рати: 84 / 7 год
Каматна стапка: 6,9%
Учество: 30%
Рата: 150€ месечно (9.270денари месечно)

Финансиската пресметка на понудената месечна рата одговара на условите од NLB Банка.
Бидете информирани дека Еуроимпекс има соработка со сите банки и лизинг куќи во Македонија, па доколку Вие преферирате користење на финансиски услуги од друга финансиска институција, Еуроимпекс стои на располагање за реализација на Вашето барање.
Фотографијата не е обврзувачка.