Во чекор со времето

PEUGEOT 301

1.2 PureTech, 82КС
Active ниво на опременост
Цена: 10.990€ (679.182 денари)

Број на рати: 72 / 6 год
Каматна стапка: 6 %
Учество: 34%
Рата: 120€ месечно (7.416 денари месечно)

Финансиската пресметка на понудената месечна рата одговара на условите од ProCredit Банка.
Бидете информирани дека Еуроимпекс има соработка со сите банки и лизинг куќи во Македонија, па доколку Вие преферирате користење на финансиски услуги од друга финансиска институција, Еуроимпекс стои на располагање за реализација на Вашето барање.
Фотографијата не е обврзувачка.