PEUGEOT СЕРВИСНИ УСЛУГИ

СЕРВИСНИ УСЛУГИ

Проверки и одржување, две единствени и персонализирани формули за слободно возeње. Од помош на патот, до поправка во случај на дефект, заменување на изабени делови, Вие самите изберете го нивото на интервенција на Вашето возило и искористете ја гаранцијата за Peugeot квалитет како и промотивните пакети кои ви ги нудиме.

Сервисни акции

PEUGEOT возила од лагер
Искористете ја оваа неодолива понуда и купете Peugeot комерцијално возило од лагер, во акција која трае само во месец март!
Повеќе за оваа понуда