brishachi sl

БЕСПЛАТНО ПРОВЕРЕТЕ ГИ БРИШАЧИТЕ КАЈ ВАШИТЕ ЕКСПЕРТИ

 • Добро е да вршите проверка на бришачите на Вашето возило најмалку еднаш годишно.
 • Користете адитив со добар квалитет. Истото ќе Ви биде од голема помош за правилно функционирање на бришачите.
 • Лошиот квалитет на бришачите може да го оштети ветробранското стакло.

 brishachi info

Визуелен проблем

Многу несреќи се случуваат поради отежната видливост, а секако и неисправните бришачи се честопати причина за тоа. Затоа проверете дали постојат проблеми како на пример:

 • Вашите бришачи оставаат траги или дамки на ветробранското стакло.
 • Тие се бучни или не се движат рамномерно.
 • Некои делови од ветробранското стакло остануваат водени.

 brishachi doverba

Верувајте му на Вашиот Peugeot дилер за…

 • Техничката експертиза.
 • Најсовремената дијагностичка опрема и алат, изработени специјално за Peugeot возила.
 • Оригинални Peugeot резервни делови.
 • Импресивна историја на услугите на производителот. Преку истово Вие ќе ја задржите продажната вредност на Вашето Peugeot возило, за во случај доколку во иднина го препродавате возилото.
 brishachi dopolnitelno

Дополнително од Peugeot

Побарајте ги сите расположиви услуги и проверки посебно создадени за да го одржат Вашето Peugeot возило во најдобра состојба.

  Сервисни интервали  

  5 години гаранција