filter za polen sl

ОДРЖУВАЊЕ НА СВЕЖ ВОЗДУХ ВО ВАШЕТО PEUGEOT ВОЗИЛО

 • Кога Ви се чини дека воздухот во возилото не е свеж или доколку на ветробранското стакло му е потребно долго време за да се декондензира, тоа може да биде знак дека филтерот за полен треба да се замени.
 • Филтерот може да го проверите кога ќе имате сомнеж дека тоа е потребно.
 • Филтерот за полен собира прав, честички, бактерии и полен.
 • Стандардниот филтер вообичаено се користи, но исто така нудиме верзија комфор и премиум комфор за многу остеливи лица како и за оние кои имаат алергија.

filter za polen info

Не би сакале да знаете колку се валка!

Филтерот за полен е дизајниран да:

 • Го апсорбира поленот – но исто така и да Ве заштити од загадувачи и бактерии.
 • Им помогне на лица кои страдаат од астма и алергии.
 • Го сопира таложењето на загадувачите во системот за вентилација и клима уредот.

 filter za polen doverba

Верувајте му на Вашиот Peugeot дилер за…

 • Техничката експертиза.
 • Најсовремената дијагностичка опрема и алат, изработени специјално за Peugeot возила.
 • Оригинални Peugeot резервни делови.
 • Импресивна историја на услугите на производителот. Преку истово Вие ќе ја задржите продажната вредност на Вашето Peugeot возило, за во случај доколку во иднина го препродавате возилото.
 filter za polen dopolnitelno

Дополнително од Peugeot

Побарајте ги сите расположиви услуги и проверки посебно создадени за да го одржат Вашето Peugeot возило во најдобра состојба.

  Сервисни интервали  

  5 години гаранција