klima sl

ЗА ПОГОЛЕМА ЕФИКАСНОСТ, КОМФОР И БЕЗБЕДНОСТ

Peugeot Ви нуди избор на две нивоа на услуги за клима уредот во возилото :

  • Основната услуга ги покрива сите главни елементи на клима уредот: контроли на греjачот, брзините на внатрешните дувалки, филтерот за полен и погонскиот ремен. Третманот на клима уредот исто така вклучува, неутрализирање на мирисот и бактериите.
  • Потполниот сервис се карактеризира со обновување на маслото за клима уредот и фреонот, како и проверка на цевките на системот, функционирањето на вентилаторот за ладење и постигнување на степените во кабината.

klima info

Одржувајте го клима уредот свеж за Ваше здравје и безбедност

Редовните проверки на клима уредот ќе Ви обезбедат да:

  • Ја постигнете температурата која ја посакувате во Вашето возило.
  • Ги неутрализирате бактериите кои се собираат во цевките.
  • За пократко време да ги декондензирате прозорците за безбедно возење.
klima  doverba

Верувајте му на Вашиот Peugeot дилер за…

  • Техничката експертиза.
  • Најсовремената дијагностичка опрема и алат, изработени специјално за Peugeot возила.
  • Оригинални Peugeot резервни делови.
  • Импресивна историја на услугите на производителот. Преку истово Вие ќе ја задржите продажната вредност на Вашето Peugeot возило, за во случај доколку во иднина го препродавате возилото.
klima dopolnitelno

Дополнително од Peugeot

Побарајте ги сите расположиви услуги и проверки посебно создадени за да го одржат Вашето Peugeot возило во најдобра состојба.

  Сервисни интервали  

  5 години гаранција