pnevmatici sl

БЕСПЛАТНО ПРОВЕРЕТЕ ГИ ПНЕВМАТИЦИТЕ КАЈ ВАШИТЕ ЕКСПЕРТИ

Притисокот во пневматиците треба да го проверувате на секои две недели, пред да започнете со возење, не го заборавајте и резервниот пневматик.

 • Вршете редовна проверка на истрошеноста на пневматиците и проверувајте дали имаат исекотина, пукнатини или пак други знаци на оштетување.
 • Peugeot препорачува да се направи замена на пневматиците кога изабеноста е под 3mm – законскиот минимум е 1.6mm.
 • Нашите експерти, бесплатно ќе Ви ги проверат пневматиците и ќе Ви посочат предвидување уште колку долго би можеле да ги употребувате.

 pnevmatici info

Да сте постојано на пат? Тоа знае да биде многу напорно.

Неколку добри причини за да ги проверите пневматиците:

 • Добрите пневматици Ви овозможуваат одлично држење на патот и поефикасно сопирање, особено кога времето е студено или водено.
 • Законскиот минимум за истрошеноста на пневматиците е 1.6mm, но дури и на 3mm, растојанието на сопирање е значително намалено.

 pnevmatici doverba

Верувајте му на Вашиот Peugeot дилер за…

 • Техничката експертиза.
 • Најсовремената дијагностичка опрема и алат, изработени специјално за Peugeot возила.
 • Оригинални Peugeot резервни делови.
 • Импресивна историја на услугите на производителот. Преку истово Вие ќе ја задржите продажната вредност на Вашето Peugeot возило, за во случај доколку во иднина го препродавате возилото.
 pnevmatici dopolnitelno

Дополнително од Peugeot

Побарајте ги сите расположиви услуги и проверки посебно создадени за да го одржат Вашето Peugeot возило во најдобра состојба.

  Сервисни интервали  

  5 години гаранција