rebrest remen sl

ЗАШТИТА НА ВАШИОТ МОТОР

 • Логично е редовно да вршите проверка на Вашиот ребрест ремен.
 • Ременот го контролира движењето на деловите во моторот, вклучувајќи ја радилицата, брегастата осовина и вентилите.
 • Тој е направен од материјал на база на гумени соединенија и кај истите, преку генералното абење, доаѓа до намалување на функционалноста.
 • Доколку ребрестиот ремен има дефект и е неупотреблив, постои можност да се создаде потреба од замена на целиот мотор.

 rebrest remen info

Време е за проверка на Вашиот ребрест ремен?

Ребрестиот ремен е релативно мал дел, но е витален за функционирање на моторот.

 • Помага да деловите на моторот кои се движат не се удираат едни во други.
 • Доколку се скрши, може да предизвика несреќа или да направи штета која ќе чини многу.

 rebrest remen doverba

Верувајте му на Вашиот Peugeot дилер за…

 • Техничката експертиза.
 • Најсовремената дијагностичка опрема и алат, изработени специјално за Peugeot возила.
 • Оригинални Peugeot резервни делови.
 • Импресивна историја на услугите на производителот. Преку истово Вие ќе ја задржите продажната вредност на Вашето Peugeot возило, за во случај доколку во иднина го препродавате возилото.
 rebrest remen dopolnitelno

Дополнително од Peugeot

Побарајте ги сите расположиви услуги и проверки посебно создадени за да го одржат Вашето Peugeot возило во најдобра состојба.

  Сервисни интервали  

  5 години гаранција