technost za sopirachki sl

ТЕЧНОСТА ВО ВАШИТЕ PEUGEOT СОПИРАЧКИ ЗАВИСИ ОД:

 • Квалитетот на течноста на сопирачките со текот на времето се менува и потребна е замена во интервали најмалку секои две години за да сопирачките имаат ефикасна функција.
 • Доколку има потреба, течноста може да биде заменета и за време на договорен сервис.
 • Нивото на течноста во сопирачките можете многу лесно да го проверите и сами.
 • Доколку е потребно често дополнување на резервоарот за течност, тоа значи дека постои место кое го овозможува течењето или пак плочките се истрошени.
 • Доколку се сомневате дека нешто не е во ред, Вашиот Peugeot дилер со задоволство ќе Ви помогне и ќе го провери нивото на течност.

technost za sopirachki info

Многу поважно отколку што Вие знаевте

Дали знаевте дека течноста во сопирачките:

 • Постепено апсорбира вода, а со тоа ги прави сопирачките да бидат „меки”.
 • Поправката може да чини многу, доколку нивото на течноста е прениско.
 • Потребна е замена на течноста на секои две години.

 technost za sopirachki doverba

Верувајте му на Вашиот Peugeot дилер за…

 • Техничката експертиза.
 • Најсовремената дијагностичка опрема и алат, изработени специјално за Peugeot возила.
 • Оригинални Peugeot резервни делови.
 • Импресивна историја на услугите на производителот. Преку истово Вие ќе ја задржите продажната вредност на Вашето Peugeot возило, за во случај доколку во иднина го препродавате возилото.
 technost za sopirachki dopolnitelno

Дополнително од Peugeot

Побарајте ги сите расположиви услуги и проверки посебно создадени за да го одржат Вашето Peugeot возило во најдобра состојба.

  Сервисни интервали  

  5 години гаранција