5+ Возила
ПАКЕТ АМОРТИЗЕРИ  

Одбери го твојот сервисен пакет со едногодишна гаранција на резервни делови и работна рака во нашите сервисни точки

ПАКЕТ АМОРТИЗЕРИ

107 / Сите модели / 4.900 мкд

206 / Сите модели / 4.900 мкд

207, Partner / Сите модели / 5.200 мкд

306 / Сите модели / 4.800 мкд

307 / Сите модели / 5.500 мкд

406 / Освен караван и купе / 5.800 мкд

407 / Сите модели / 6.700 мкд


Понудата се однесува за возилата постари од 5 години и е во важност до 31.12.2017