5+ Возила
ПАКЕТ МАСЛО  

Одбери го твојот сервисен пакет со едногодишна гаранција на резервни делови и работна рака во нашите сервисни точки

ПАКЕТ МАСЛО

TOTAL 5000 PetrolTOTAL 5000 Petrol - 107 / Бензиски мотор / 1.650 мкд

TOTAL 7000 PetrolТOTAL 7000 Petrol - 106, 206, 207, 307, 406, Partner / Сите бензински мотори / 1.650 мкд

TOTAL 9000ТOTAL 9000 - 107,206, 207, 307, 406, Partner / Сите HDi мотори /
1.950 мкд

TOTAL 7000TOTAL 7000 Diesel - 106, 206, 306, Partner / Сите Diesel мотори /
1.850 мкд

TOTAL 9000ТOTAL 9000 - Boxer I, Boxer II / Diesel и HDi мотори / 2.650 мкд

TOTAL 9000ТOTAL 9000 - 407 / Сите бензински мотори / 1.950 мкдПонудата се однесува за возилата постари од 5 години и е во важност до 31.12.2017