PARTNER Tepee  

 
 
3 ПРИЧИНИ ДА ГО
ИЗБЕРЕТЕ НОВИОТ PARTNER Tepee
 
 

Новиот PEUGEOT Partner Tepee го прикажува значајниот развој во стилот и технологијата - со новите, state-of-the-art карактеристики на поврзаната опрема и гамата на високо ефикасни мотори со уште подобрена флексибилност и уживање во возењето.
1

РОБУСНОСТ

РОБУСНОСТ

Новиот Partner Tepee е модерен и робустен, посилен од било кога! Во средината на вертикалната предна решетка е поставен знакот на Peugeot брендот кој со својот изглед доминира со целата предна страна на возилото. Специфичниот дизајн на предните светла му дава посебен, модерен изглед на возилото. LEDiдиоди кои емитуваат светло - како стандард, опција или недостапни, во зависност од изведбата дневните светла добро се вклопуваат во површината на новиот армиран браник.

Partner Tepee е елегантно интегриран во новите стилски кодови на брендот.


2

КОРИСНА ТЕХНОЛОГИЈА

КОРИСНА ТЕХНОЛОГИЈА

Новиот Partner Tepee доаѓа опремен со најновата генерација на технологија: Функција MirrorScreeniкористи MirrorLink™ технологија за Android, RIM и Windows телефони кои се компатибилни со MirrorLink™ и Carplay ®, за телефони Apple iPhones 5 и нагоре – стандард, опција или недостапно во зависност од изведбата која се поврзува со Вашиот смарт телефон преку 7'' екран во боја и нуди бројни можности, Active City BrakeiСистем за автоматско сопирање при возење во урбана средина (опција или недостапна, во зависност од изведбата), Камера за возење наназадiопција или недостапна, во зависност од изведбата, Помош за паркирање нанапредiкако стандард, опција или недостапна, во зависност од изведбата или Grip Control®iкако опција или недостапна, во зависност од изведбата.

Во меѓувреме, новите BlueHDi мотори нудат подобрено задоволство при возење во комбинација со оптимизирани вредности на потрошувачка на гориво и емисија на СО2.

Дознајте повеќе за технологија

3

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

ФЛЕКСИБИЛНОСТ 1 ФЛЕКСИБИЛНОСТ 2 ФЛЕКСИБИЛНОСТ 3

Новиот PEUGEOT Partner Tepee е исклучително модуларен, благодарение на големите задни врати со ексклузивно задно стакло кое може да се отворикако стандард, опција или недостапно, во зависност од изведбата. Zenith кровiопција или недостапен,во зависност од изведбата и опција со 5 седиштаiкако стандард, опција или недостапни, во зависност од изведбата или 7 седиштаiкако стандард, опција или недостапни, во зависност од изведбата.Верзијата со 7-седишта вклучува 3 независни седишта кои можат да се извадат во вториот и во третиот ред.