3008  

 
 
3 ПРИЧИНИ
ДА ИЗБЕРЕТЕ 3008
 
 

Новиот SUV PEUGEOT 3008 ја претставува својата сила и карактер. Одликувајќи се со елегантен дизајн, овој посебен SUV ја комбинира робустноста со елеганцијата.
Искусете го единственото сетилно и технолошко чувство во новиот SUV 3008, додека уживате во подобреното искуство при возење.
1

ИНСПИРИРАН СТИЛ

ИНСПИРИРАН СТИЛ 1 ИНСПИРИРАН СТИЛ 2

Вљубете се во моќниот преден дел на новиот SUV PEUGEOT 3008, со својата хоризонтална хромирана решетка на ладилникотiОпција или не е на располагање, во зависност од моделот и целосни LED светла кои го надополнуваат елегантниот, мачкаст изглед. Откријте ја флуидноста и динамичните линии на автомобилот, дополнително нагласени со елегантни хромирани детали на крилото.

Одликувајќи се со уникатен и остар дизајн, новиот SUV PEUGEOT 3008 е уште повпечатлив, благодарение на својот црн Black DiamondiОпција или не е на располагање, во зависност од моделот покрив и сјајна црна боја на задниот дел кој вклучува дневни LED светла, во облик на три канџи.

ДИЗАЈН ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА НЕГОВАТА ТЕХНОЛОГИЈА

2

ПОДОБРЕНО ИСКУСТВО НА ВОЗЕЊЕ

ПОДОБРЕНО ИСКУСТВО НА ВОЗЕЊЕ 1 ПОДОБРЕНО ИСКУСТВО НА ВОЗЕЊЕ 2

Возачите никогаш порано не искусиле ваква просторна авантура. Со својот спектакуларен нов Peugeot i-Cockpit®, новиот SUV PEUGEOT 3008 Ве поканува да откриете 100% дигитален универзум. Екран на допир од 8" iКако стандард или не е на располагање, во зависност од моделот, конфигуративен и индивидуализиран дигитален дисплеј во висина на погледот, компактен управувач кој се одликува со вградени контроли и електронска автоматска контрола на системот за преносiОпција или не е на располагање, во зависност од моделот се совршена комбинација за подобрување на Вашето искуство во возењето.

ДИЗАЈН

3

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЈА

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЈА 1 ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЈА 2

Треба да го истражуваме светот, но исто така, да го почитуваме со користење на еколошки ефикасни технологии. Со полесната шасија, моторите PureTech и BlueHDi и автоматскиот менувач EAT6 се подразбира дека новиот SUV PEUGEOT 3008 е меѓу најефикасните* SUV возила во својата класа.

*Во согласност со ЕУ стандардите
Потрошувачка во град (L/100km): 4.2 - 7.3 - емисии на CO2 (g/km): 110 - 174
Потрошувачка на отворен пат (L/100km): 3.5 - 5.1 - емисии на CO2 (g/km): 92 - 116
Комбинирана потрошувачка (L/100km): 3.8 - 6.0 - емисии на CO2 (g/km): 100 - 136

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА НЕГОВАТА ТЕХНОЛОГИЈА