СТИЛ

МОЌ И ЕЛЕГАНЦИЈА

2008 1 2008 2 2008 3 2008 4

Новиот SUV PEUGEOT 3008 веднаш дава чувство на хармонија со своите прецизно избалансирани пропорции.
Бидете инспирирани од неговиот моќен вертикален преден дел и изберете една од следниве опции:
- Решетка на ладилникот со хромирани детали, опкружена со остри и светли халогени предни светла
- Прекрасно оформена хоризонтална решетка на ладилникот* во комбинација со целосни LEDiОпција достапна само за моделот Allure предни светла за елегантен, мачкаст изглед.

Робустниот изглед на Peugeot 3008 продолжува со хоризонтална, ребреста хауба, додека стилските хромирани детали на крилотоiкако стандард или недостапна, во зависност од моделот и кровниот лак од нерѓосувачки челик ги истакнуваат неговите флуидни и динамични линии.


ЕДИНСТВЕН ДИЗАЈН

ЕДИНСТВЕН  ДИЗАЈН 1 ЕДИНСТВЕН  ДИЗАЈН 2

Новиот SUV PEUGEOT 3008 се карактеризира со уникатен и остар дизајн. Неговата рационализирана форма е подобрена со сјаен црн Black Diamondiопција или не е на располагање, во зависност од моделот покрив. Задниот дел на автомобилот го продолжува овој исконски и иновативен стил, со сјајна црна боја кој го вклучува дизајнот на светлосниот потпис со трите канџи на Peugeot со користење на LED дневни светла.


ПРЕКРАСНА ВНАТРЕШНОСТ КОЈА ПЛЕНИ

ПРЕКРАСНА ВНАТРЕШНОСТ КОЈА ПЛЕНИ 1 ПРЕКРАСНА ВНАТРЕШНОСТ КОЈА ПЛЕНИ 2

Кога се наоѓате во новиот SUV PEUGEOT 3008, вниманието веднаш Ви го привлекува неверојатната, футуристичка контролна табла. Откријте ја најсовремената верзија на Peugeot i-Cockpit® заедно со своите високо-технолошки иновации. Управувачот е по компактен и големиот 8"екран на допирiкако стандард или не е на располагање, во зависност од моделот наликува на таблет инсталиран во централниот дел на командната таблата. Дигиталниот 12,3" дисплеј во висина на погледот може да биде целосно конфигуриран и персонализиран, обединувајќи сè што возачот би сакал да го има во неговото видно поле.

Peugeot i-Cockpit®, исто така, има шест елеганти прекинувачи во форма на пиано типкиiкако стандард или не се на располагање, во зависност од моделот - овозможувајќи директен и постојан пристап до главните контролни функции: радио, клима уред, навигација, параметри на возилото, телефон и мобилни апликации.


i-COCKPIT® AMPLIFY

i-COCKPIT® AMPLIFY 1 i-COCKPIT® AMPLIFY 2 i-COCKPIT® AMPLIFY 3

Опуштете се и дозволете му на i-Cockpit® Amplifyiопција достапна само за моделот Allure да се грижи за сите сетилни потреби и удобност. Можете веднаш да гоiпо можност кога возилото е во мирување смените амбиентот во автомобилот за да одговара на Вашето расположение и патување со дифузер за мирис со режими “Boost” и “Relax”. Уживајте во изборот на деликатни мирисиi-'Cosmic Leather': енергичен и сензитивен мирис, мирис на потписот на брендот),
- "Aerodrive": јасен, релаксирачки мирис (поврзан со стандардниот режим "Relax")
- 'Harmony Wood'автентичен и релаксирачки мирис (поврзан со стандардниот режим "Relax")
развиени од страна на меѓународно реномирани стручни лица за парфеми Scentys и Antoine Lie, различенiпо можност кога возилото е во мирување интензитет на амбиентално осветлување; промена на бојата на екранот ... целата удобност на седиштата со мулти-точки за масажаiопција достапна само за моделот Allure. додека уживате во прекрасната природна светлина од големиот панорамски сончев кров. I-Cockpit® Amplify нуди дури и повеќе од интензивно сетилно искуство кога се комбинира со Спортскиот Пакет за возачотiопција достапна само за моделот Allure..


СПОРТСКИ ПАКЕТ ЗА ВОЗАЧОТ

СПОРТСКИ ПАКЕТ ЗА ВОЗАЧОТ 1

i-Cockpit® AmplifyiОпција достапна само на моделот Allure Ви овозможува да уживате во неверојатните дополнителни карактеристики на Спортскиот Пакет за возачот, кој ги конфигурира следните поставки:
- Поцврсто и поосетливо делување на серво управувачот
- Поостро делување на педалата за забрзување
- Зголемено делување на моторот и менувачот
- Зголемено спортско искуство и засилен звук на моторот (преку дигитален засилувач кој го подобрува звукот во кабината)
- Приказ на бои од различни екрани


ВНИМАНИЕ НА ДЕТАЛИ

ВНИМАНИЕ НА ДЕТАЛИ 1 ВНИМАНИЕ НА ДЕТАЛИ 2 ВНИМАНИЕ НА ДЕТАЛИ 3

Сите современи материјали се внимателно одбрани, од кожаiкожа и други материјали: за детали на кожа, Ве молиме погледнете ги техничките спецификации кои се на располагање на местото на продажба, или на веб страната: www.peugeot.com.mk и други текстилни детали како и хромираните елементи... Луксузниот и модерен ентериер на новиот Peugeot 3008 овозможува да патувате во луксуз и стил.


МОДУЛАРЕН РАСПОРЕД

2008 1 2008 2 2008 3

Клупата на преклопување 2/3 - 1/3 има можност за „Магичен рамен под“ за да го оптимизира утоварот на рамен под, така да можете да создадете внатрешен простор кој ќе одговара на Вашите потреби. Иновативниот рамен под на лизгање има две опции за разновиден простор за багаж и можете дури да утоварите многу долги предмети со преклопен потпирач на совозачкото седиште.


ТРКАЛА

2008 1 2008 2 2008 3 2008 4 2008 4

Новите тркала се достапни низ целата гама: 17 "Мiami раткапни и 17" до 19" во боја или дво-тонски diamond-cut алуминиумски наплатки.