Peugeot Expert  

 
 
ОТКРИЈТЕ ГО
НОВИОТ PEUGEOT EXPERT
 
 

Новото товарно возило PEUGEOT Expert нуди голем број на бенефиции - благодарение на неговата нова платформа - која ќе го направи Вашиот деловен живот полесен и ќе ја задоволи секоја ваша потреба. Со модерните спецификации на моторот може да се комбинираат задоволството на возење, со перформансите на дневна основа.
1

ВИДЕО EXPERT


2

ГАМАТА НА EXPERT НУДИ ТОВАРНИ ВОЗИЛА
ЗА СЕКОЈ БИЗНИС

ГАМАТА НА EXPERT НУДИ ТОВАРНИ ВОЗИЛА ЗА СЕКОЈ БИЗНИС 1

Робустноста и современоста на новиот PEUGEOT Expert се евидентни во неговиот дизајн. Со три различни должини на располагање, вклучувајќи ја и сосема новата “Compact” верзија со само 4,6m во должина, бидете сигурни дека ќе го најдете она што одговара на Вашите потреби.

Исто така, PEUGEOT Expert е на располагање со широк спектар на различни модели – товарни возила, платформа кабина, возила за патници и комби до девет места – за да ги задоволи сите потреби на професионалците денес.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ДИМЕНЗИИ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ
ВОЗЕЊЕ ВО ГРАД БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА2

ВОЗЕЊЕ ВО ГРАД БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА

Верзијата “Compact” со должина од 4.60m го прави возењето неверојатно лесно, неговите димензии се особено добро прилагодени за возење надвор и во градовите.

Исто така, можете да сметате на неговата сила - PEUGEOT Expert Compact има корисна носивост до 1.400kg, корисен волумен до 5.1m3iсо опција “Moduwork” и употреблива должина до 3.32miсо опција “Moduwork”. PEUGEOT Expert е исто така погоден за паркирање во места со ограничен пристап: ограничената висина од 1.90m кај сите модели значи дека сè уште може да се добие пристап до висински ограничени паркиралиштаi1,94m максимално со опција зголемена носивост во верзијата“Long”.


3

ПОГОЛЕМА МОДУЛАРНОСТ ЗА ПОГОЛЕМА ПРОДУКТИВНОСТ

ПОГОЛЕМА МОДУЛАРНОСТ ЗА ПОГОЛЕМА ПРОДУКТИВНОСТ 1 ПОГОЛЕМА МОДУЛАРНОСТ ЗА ПОГОЛЕМА ПРОДУКТИВНОСТ 2 ПОГОЛЕМА МОДУЛАРНОСТ ЗА ПОГОЛЕМА ПРОДУКТИВНОСТ 3

Модерно дизајнираниот нов PEUGEOT Expert е опремен со отвор во “Moduwork”iкако стандард, опција или не е достапен, во зависност од изведбата преграда, што значи дека товар до 4m должина може да се транспортира на рамен под, додека ги задржува 2-те предни седишта слободни. Корисниот волумен од 6.6m3 и лизгачката врата “hands-free”,iкако стандард, опција или не е достапна, во зависност од изведбата секако го прават животот полесен бидејќи оваа иновативна функција ќе Ви овозможи утовар и истовар со леснотија.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА MODUWORK” ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА “HANDS-FREE”, ЛИЗГАЧКИ ВРАТИ

4

НОВА ГЕНЕРАЦИЈА НА ПЛАТФОРМА ЗА ЗГОЛЕМЕНА ЕФИКАСНОСТ

НОВА ГЕНЕРАЦИЈА НА ПЛАТФОРМА ЗА ЗГОЛЕМЕНА ЕФИКАСНОСТ 1

PEUGEOT Expert ја воведува својата нова платформа, дизајнирана со цел да се поврзе со модуларната платформа EMP2iЕфикасна модуларна платформа: новата генерација на PSA Peugeot Citroën платформа. Комбинирајќи го високото ниво на удобност на патот, квалитетот и ефикасноста, може да смести корисен товар до 1,400kg.
PEUGEOT Expert нуди извонредно уживање во возење благодарение на BlueHDi моторите со 95 до 180 KС и 400 NMiДоаѓа како стандард, опција или не е достапен, во зависност од изведбата, во комбинација со новиот EAT6 автоматски менувач.
На крајот, уживајте во најниските нивоа на потрошувачка на гориво и емисија на CO2iПотрошувачка во град (l/100km): 5.5-6.0
- емисии на CO2(g/km): 143-160
Екстра урбана потрошувачка (l/100km): 4,9-5,2
- емисија на CO2(g/km): 127-141
Комбинирана потрошувачка (l/100km): 5,1-5,9
- емисија на CO2(g/km): 133-148
во сегментот, како и конкурентни трошоци за одржување, со интервал на одржување на 40.000 km или 2 години.

ОТКРИЈТЕ ЈА ТЕХНОЛОГИЈАТА BlueHDi