ДИЗАЈН И КОМФОР

Посветен на моќ, јачина и експресивност, флуидните линии на PEUGEOT Expert се показатели за неговиот простран и функционален ентериер.

НАДВОРЕШЕН ДИЗАЈН

Expert 1 Expert 2 Expert 3

Со новиот утврден дизајн, PEUGEOT Expert ја докажува својата робустност и елеганција. Новата вертикална решетка е позиционирана многу високо и го унапредува неговиот изглед кој е препознатлив на прв поглед. Пакетот “Loоk”iво дополнителна опрема, преден и заден браник во боја на каросеријата, LED светлосен потпис, светла за магла, хромирана решетка, рачки на вратите и странични лајсни во боја на каросеријата. и неговиот светлосен потпис со LED диоди кои допринесуваат за елеганцијата на Вашето доставно возило.


ВНАТРЕШНА УДОБНОСТ

Expert 12 Expert 22 Expert 32

Во внатрешноста на товарното возило PEUGEOT Expert, акцентот паѓа на удобност на возачот. Скалите го олеснуваат пристапот до кренатото седиште со поглед на патот, додека функционалната и ергономска кабина обезбедува положба за возење како кај хечбек верзија и нуди многу места за одлагање на работи.
Поставете ги рацете на управувачот и уживајте во ново искуство на возењето благодарение на екранот во висина на погледотiопција многу инкорпорирани уреди за помош при возењетоiопција.
Во кабината на PEUGEOT Expert, “Moduwork”iопција масичка која се врти и расклопува заедно со централниот потпирач за раце, овозможува трансформација на возачкото место во вистинска подвижна масичка која е истовремено ергономична и практична.
Носителот на паметен телефонiДостапен како дополнителна опрема со вграден кабел за полнење и носач за таблетiДостапен како дополнителна опрема. Носачот на таблетот е дизајниран за таблети до 11". Таблетот се напојува со помош на блискиот USB приклучокот во предниот дел. на командната табла Ви овозможува да ги задржите Вашите дигитални алатки во висина на погледот и дофат на рацете.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА MODUWORK” ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОМОШ ПРИ ВОЗЕЊЕ

ПОВРЗУВАЊЕ

ПОВРЗУВАЊЕ ПОВРЗУВАЊЕ 2

Користете исклучиво лесен за употреба поврзан систем од новата генерација за навигација 3D со препознавање на гласотiДоаѓа како стандард или како опција, во зависност од завршната обработка за да патувањето Ви стане полесно. До системот може да се пристапи преку екран на допир кој вклучува поврзани услуги и информации за сообраќајот во реално време од “TomTom” сообраќајiво зависност од дестинацијата.

Исто така можете да го поврзете вашиот паметен телефон со USB порта достапна на командната табла користејќи ја функцијатата Mirror Screen*. Вашите апликации ќе се појават и може да се користат директно на 7"екран на допир.

* Само овластени MirrorLink® или Apple CarPlayTM -апликации ќе функционираат кога возилото се движи или е во мирување. Некои функционалности на апликациите за кои станува збор ќе бидат спречени од користење ако возилото е во движење. Одредени типови на содржини кои може да бидат достапни бесплатно на вашиот паметен телефон ќе бараат претплата на еквивалентен MirrorLink® или Apple CarPlayTM -Овластени платени апликации. Функцијата Mirror Screen се ракува со користење на технологијата MirrorLink® за Android, Blackberry и Windows Phone телефони, кои се MirrorLink® компатибилни и со користење на Apple CarPlayTM за мобилни телефони со iOS, доколку претлатата за Вашиот телефон кај вашиот оператор вклучува пристап до интернет. Нови паметни телефони постепено ќе бидат произведени за да се вметнат во овие технологии.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА MIRROR SCREEN