108 sl1
Peugeot 108 Top
Allure 1.2 PureTech 82KC
Година на производство: 2015*
Изминати километри: 6.000 km
Цена: 10.800 € (667.440 ден.)
Дополнителна опрема:
- ABS+ESP
- Мануелен клима уред
- Прогресивен серво управувач
- Електрика на предни стакла
- Централно заклучување со
  далечинско
- Хромирани надворешни елементи
- LED дневни светла
- Bluethoot+USB
- 6 воздушни перници
- електрика на ретровизори
- Затемнети стакла
- Патен компјутер

*Дата на прва регистрација 11.2016
108_sl1 108_sl2 108_sl3

Повеќе

207 sl1
Peugeot 207
Trendy 1.4 HDi
Година на производство: 2007
Изминати километри: 105.000 km
Цена: 5.190 € (320.742 ден.)
Дополнителна опрема:
- ABS
- Мануелен клима уред
- Серво управувач
- Електрика на предни стакла
- Централно заклучување со далечинско
- CD Радио со звучници
- Тонирани стакла
- Предни и задни светла за магла
- Електрични подесиви ретровизори со греење
- Патен компјутер
- 4 воздушни перници
207_sl1 207_sl2 207_sl3

Повеќе

2008 2 sl1
Peugeot 2008
Allure 1.2 PureTech
Година на производство: 2015
Изминати километри: 11.900 km
Цена: 13.900 € (859.020 ден.)
Дополнителна опрема:
- ABS+ESP+AFU+REF
- втоматски двозонски клима уред
- Навигационен уред
- Електрика на предни и задни
   стакла
- Централно заклучување со
   далечинско
- Алуминиумски наплатки 16”
- Хромирани внатрешни елементи
- LED дневни светла
- Сензор за помош при паркирање
   назад
- Екран на допир 7”+ Bluethoot+USB
- Mirror Screan
- 6 воздушни перници
- Седишта во комбинација скај со
   платно
- Hill Assist
- LED внатрешно осветлување
- Пакет прегледност
- Задни 3D LED светла
2008_b_sl1 2008_b_l2 2008_b_sl3

Повеќе

308 tuning sl1
Peugeot 308
Fun 1.2 PureTech 110KC
Година на производство: 2015*
Изминати километри: 8.200 km
Цена: 13.900 € (859.020 ден.)
Дополнителна опрема:
-ABS+ESP+AFU+REF
-Автоматски двозонски клима уред
-Прогресивен серво управувач
-Електрика на предни и задни стакла
-Централно заклучување со
  далечинско
-Хромирани внатрешни елементи
-LED дневни светла
-Екран на допир 9,7”+ Bluethoot+USB
-6 воздушни перници
-Hill Assist
-Затемнети стакла
-Патен компјутер
-Задни 3D LED светла

*Дата на прва регистрација 08.2016
308_fun_sl1 308_fun_sl2 308_fun_sl3

Повеќе


308 tuning sl1
Peugeot 308
Style 1.6 BlueHDi Tuning 125KC
Година на производство: 2015
Изминати километри: 33.500 km
Цена: 18.500 € (1.143.300 ден.)
Дополнителна опрема:
- ABS+ESP+AFU+REF
- Автоматски двозонски клима уред
- Серво управувач
- Електрика на предни и задни
   стакла
- Централно заклучување со
   далечинско
- Алуминиумски наплатки 17”
- TOYO гуми TR1
- Спотрска спирали
- Хромирани внатрешни елементи
- LED дневни светла
- Сензор за помош при паркирање
   назад
- Екран на допир 9,7”
   + Bluethoot+USB
- 6 воздушни перници
- Темпомат
- Hill Assist
- Пакет прегледност
- Задни LED светла
308_tuning_sl1 308_tuning_sl2 308_tuning_sl3

Повеќе

508 sl1
Peugeot 508
Allure 2.0 HDi AUTO
Година на производство: 2015
Изминати километри: 36.000 km
Цена: 27.900 € (1.729.782 ден.)
Дополнителна опрема:
- ABS+ESP+AFU+REF
- Автоматски четворозонски клима
   уред
- Навигационен уред
- Отварање без употреба на клуч
- Радар за регулирање на светла
- Алуминиумски наплатки 17”
- Хромирани внатрешни елементи
- LED внатрешно осветлување
- Сензор за помош при паркирање
   назад
- Екран на допир 7”+ Bluethoot+USB
- 6 воздушни перници
- Седишта во комбинација со кожа
- Греачи на седишта
- Hill Assist
- Full LED
- Комплетна електрика
- Пакет прегледност
- Задни 3D LED светла
508_sl1 508_sl2 508_sl3

Повеќе

5008 sl1
Peugeot 5008
Premium avt 2.0 HDi 163KC
Година на производство: 2010
Изминати километри: 106.356 km
Цена: 16.900 € (1.044.420 ден.)
Дополнителна опрема:
- ABS+ESP+AFU+REF
- 7 седишта
- Автоматски двозонски клима уред
- Автоматски менувач
- Стаклен панорамски кров
- Комплет електрика
- Алуминиумски наплатки 17“ (зимски
   пневматици)
- Алуминиумски наплатки 18“ (летни
   пневматици)
- Хромирани внатрешни елементи
- LED внатрешно осветлување
- Сензор за помош при паркирање
   назад
- Bluethoot+USB
- 6 воздушни перници
- Кожни седишта
- Греачи на седишта
- Hill Assist
- Full LED
- Комплетна електрика
- Пакет прегледност
- Задни LED светла
- Кровни носачи
5008_sl1 5008_sl2 5008_sl3

Повеќе

807 sl1
Peugeot 807
2.2 HDi
Година на производство: 2003
Изминати километри: 141.000 km
Цена: 11.990 € (740.982 ден.)
Дополнителна опрема:
- ABS+ESP
- 6 воздушни перници
- Електрика на сите стакла
- Автоматски 4 зонски клима уред
- Електрични странични врати
- Серво управувач
- 7 седишта
- CD радио + читач
- Сончев кров
- Алуминиумски наплатки
- Xenon фарови
- Грејачи на седишта
807 sl1 807 sl2 807 sl3

Повеќе


RCZ sl1
Peugeot RCZ
1.6 THP 200 КС
Година на производство: 2010
Изминати километри: 22.120 km
Цена: 24.990 € (1.538.820 ден.)
Дополнителна опрема:
- ABS+ESP
- Двозонски клима уред
- Електрика и централно
   заклучување
- 3D сателитска навигација
- Кожен ентериер
- Спортски седишта
- Меморија и грејачи на седишта
- Карбон кров
- JBL озвучување
- Bluetooth и USB
- Заден спојлер
- Паркинг сензор напред/одзади
- Xenon фарови
- Алуминиумски наплатки 19"
RCZ sl1 RCZ sl2  RCZ sl3

Повеќе

Bipper siv sl1
Peugeot Bipper
1.4 HDi
Година на производство: 2013
Изминати километри: 50.000 km
Цена: 8.500 € (525.300 ден.)
Дополнителна опрема:
- ABS
- Мануелен клима уред
- Серво управувач
- Централно заклучување
- 2 воздушни перници
- CD радио со звучници
- Странична лизгачка врата
Bipper siv sl1 Bipper siv sl2 Bipper siv sl3

Повеќе

Partner sl1
Peugeot Partner
Active 1.6 BlueHDi
Година на производство: 2016
Изминати километри: 15.500 km
Цена: 15.900 € (982.620 ден.)
Дополнителна опрема:
- ABS+ESP+AFU+REF
- Hill Assist
- Мануелен клима уред
- Серво управувач
- Електрика на предни стакла
- Централно заклучување со
   далечинско
- 4 воздушни перници
- CD радио со звучници
- Висинско подесување на возачко
   седиште
- Предни LED дневни светла
- Автоматско заклучување на
   возилото
- Две странични лизгачки врати
- Три засебни седишта позади
- Темпомат
- Пакет look
- Предни светла за магла
Partner sl1 Partner sl2 Partner sl3

Повеќе