2008

2008

3 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ 2008

ЗАВОДЛИВАТА МОЌ НА SUV

ЗАВОДЛИВАТА МОЌ НА SUV

SUV СО УНИКАТНИ СЕНЗАЦИИ

SUV СО УНИКАТНИ СЕНЗАЦИИ

SUV СО ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА

SUV СО ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА

ЗАВОДЛИВАТА МОЌ НА SUV

ЗАВОДЛИВАТА МОЌ НА SUV

Стимулaтивно возење кое создава задоволство, елегантен дизајн, бескомпромисен квалитет - PEUGEOT е посветен на создавање на сè поинтензивна возбуда.

Во компактниот SUV сегмент, новиот SUV PEUGEOT 2008i се издвојува од толпата со неговиот примамлив самодоверлив дизајн, неговата вистинска моќност и карактер кој го прави робустен и софистициран.

SUV СО УНИКАТНИ СЕНЗАЦИИ

SUV СО УНИКАТНИ СЕНЗАЦИИ

Со раскошни материјали и софистицирано ниво на завршна обработка, компактниот нов SUV Peugeot 2008 е Ваш билет за вистинско интензивно искуство. Добро познатите елементи PEUGEOT i-Cockpit®, компактен управувач, инструмент табла во висина на погледот и екран на допир, обезбедуваат прекрасно, интуитивно и безбедно возење, со исклучитено држење на патот.

2008, исто така, доаѓа со широк спектар на најнови технологии - помош на возачот, карактеристики на поврзување и безбедност – за да ги зголеми овие чувства и да уживате во единственото доживување при возење.

SUV СО ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА

SUV СО ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА

Со раскошни материјали и софистицирано ниво на завршна обработка, компактниот нов SUV Peugeot 2008 е Ваш билет за вистинско интензивно искуство. Добро познатите елементи PEUGEOT i-Cockpit®, компактен управувач, инструмент табла во висина на погледот и екран на допир, обезбедуваат прекрасно, интуитивно и безбедно возење, со исклучитено држење на патот.

SUV СО ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЈА 2

2008, исто така, доаѓа со широк спектар на најнови технологии - помош на возачот, карактеристики на поврзување и безбедност – за да ги зголеми овие чувства и да уживате во единственото доживување при возење.


PEUGEOT возила од лагер
Искористете ја оваа неодолива понуда и купете Peugeot возило од лагер, во акција која трае само во месец февруари!
Повеќе за оваа понуда