Роденденски цени за моделите на Peugeot

media/objekt_lp.png

Роденденски цени за моделите на Peugeot


Ве очекуваме во ЕУРОИМПЕКС, Генерален увозник за Македонија.

Лица за контакт:

Петар Антиќ, Е-пошта: petar@euroimpex.com.mk

Ласте Качаниклиќ, Е-пошта: laste@euroimpex.com.mk

Љубомир Гаврилоски, Е-пошта: ljubomir.gavriloski@euroimpex.com.mk

Телефон: 02/ 3111-000 локал 122