2011 година

euroimpex i fon sl1
Скопје | 06.12.2011

Официјализирана соработката помеѓу Еуроимпекс и ФОН Универзитетот

Денес во продажниот салон на Еуроимпекс, се одржа прес конференција на која се објави и официјализираше соработката меѓу Еуроимпекс и ФОН Универзитетот.

Повеќеkaliopi_i_peugeot_508
Скопје | 05.12.2011

Срцето на Калиопи освоено од Францускиот лав Peugeot 508

„Го обожувам моделот 4007, но Peugeot 508 ме плени со кралски луксуз, комфор и моќ! Ова возило има мускулеста, а воедно и елегантна линија која ме остави без здив уште при првиот поглед. Што повеќе да речам, едноставно ми го освои срцето...

Повеќе 4 g garancija
Скопје | 01.12.2011

Peugeot возилата со 4-ри години гаранција!

Стартувајќи од 01.12.2011 година сите новокупени Peuegot возила во рамките на Р.Македонија ќе бидат со гаранциски период од 4-ри години. Гаранцијата е во важност 48 месеци или 100.000 изминати километри.

Повеќе test drive 2011
Македонија | 24.09.2011

Macedonian Test Drive Tour 2011

Стартот на оваа манифестација е назначен за 24-ти септември, ден сабота во Тетово, а крајот на 11-ти ноември 2011 година во Кочани. Тест турата ќе ги посети граѓаните во сите дилерски центри на Peugeot низ Македонија и ќе опфати вкупно 7 градови.

Повеќе vlado i peugeot 508
Скопје | 30.06.2011

Владо Јаневски, нов член на семејството Peugeot

Јавноста е веќе добро запознаена дека повеќе години, Еуроимпекс има соработка со врвни личности кои пленат и се пример на нашето Општество. Тие се врвни и докажани уметници, филантропи и хуманисти – заштитните лица на Еуроимпекс: Каролина, Калиопи и Влатко Лозаноски!

Повеќе  peugeot 508
Скопје | 20.04.2011

Новиот Peugeot 508 пристигна!

Голем број гости, Генерални менаџери на средни и големи компании, потенцијални купувачи и голем број реномирани имиња... Еуроимпекс, импортерот на Peugeot автомобилите за Македонија, приреди спектакуларна промоција на новиот модел Peugeot 508.

Повеќе