Скопје | 13.10.2012

Признание за Еуроимпекс ДОО од страна на Бизнис aкадемијата Смилевски - БАС

novosti/2012/BAS_priznanie/sl1.jpg
novosti/2012/BAS_priznanie/sl1.jpg 2 novosti/2012/BAS_priznanie/sl2.jpg novosti/2012/BAS_priznanie/sl3.jpg novosti/2012/BAS_priznanie/sl4.jpg

На 13.10.2012 во свечена атмосфера во хотелот Холидеј Ин во Скопје во присуство на голем број професори, претставници на организации и останати гости, се доделија дипломите на втората генерација на дипломанти на БАС на прв и втор циклус на студии.

Во оваа пригода беа доделени бладодарници на три партнерски организации Еуроимпекс ДОО – Скопје, Цермат - Битола, Кодинг - Горска вода - Скопје, кои во текот на изминатата година дадоа најголем придонес во поддршка на хуманитарните акции спроведени од Бизнис Академијата Смилевски во Скопје, Битола и во Струмица, притоа подигајќи ја општествената одговорност кај младите генерации.


  Назад кон новости