Куманово | 20.07.2012

Статичка презентација во Куманово

novosti/2012/kumanovo_prezentacija/sl5.jpg
novosti/2012/kumanovo_prezentacija/sl1.jpg 2 novosti/2012/kumanovo_prezentacija/sl2.jpg novosti/2012/kumanovo_prezentacija/sl3.jpg novosti/2012/kumanovo_prezentacija/sl9.jpg novosti/2012/kumanovo_prezentacija/sl6.jpg novosti/2012/kumanovo_prezentacija/sl7.jpg novosti/2012/kumanovo_prezentacija/sl8.jpg novosti/2012/kumanovo_prezentacija/sl4.jpg novosti/2012/kumanovo_prezentacija/sl5.jpg

Во петокот (20.07.2012) беше одржана статичка презентација на Плоштадот во Куманово. Настанот беше организиран од страна на импортерот во соработка со Овластениот дилер „Васе Старт“ со кој соработката беше официјализирана во јуни 2012. Кумановчани имаа можност да ги разгледаат моделите 208, 508 и 3008 и да превземат информација повеќе како за изложените така и за другите модели на Peugeot.


  Назад кон новости