Скопје| 19.05.2012

На Кафе со Peugeot

novosti/2012/na_kafe_so_peugeot/sl1.jpg
novosti/2012/na_kafe_so_peugeot/sl1.jpg 2 novosti/2012/na_kafe_so_peugeot/sl2.jpg novosti/2012/na_kafe_so_peugeot/sl3.jpg novosti/2012/na_kafe_so_peugeot/sl4.jpg novosti/2012/na_kafe_so_peugeot/sl5.jpg 2 novosti/2012/na_kafe_so_peugeot/sl6.jpg novosti/2012/na_kafe_so_peugeot/sl7.jpg novosti/2012/na_kafe_so_peugeot/sl8.jpg novosti/2012/na_kafe_so_peugeot/sl9.jpg

Во рамките на проектот “на Кафе со Peugeot”, Томе Хаџи Василев, Лима Ромео Виктор и Дино Штеријевиќ, споделија виц, ги насмеаа пријателите и ги поканија да гласаат. Со тоа добија можност да освојат најголем број лајкови и во саботата 19.05.2012 година да извршат тест возење со Peugeot возило од својот дом до нивната омилена кафе дестинација во Скопје, заедно со своите пријатели.

Подоле следат гласовите и возилата со кои беше направено тест возење на 19.05.2012 година

1. Томе Хаџи Василев, со освоени 128 гласови лајк, возеше 508 – 2.0 HDi 140 КС / Active
2. Лима Ромео Виктор, со освоени 27 гласови лајк, на нејзино место возеше Бојан Ветковски - 508 – 2.0 HDi 140 КС / Active
3. Дино Штеријевиќ, со освоени 18 гласови лајк возеше 4007 – 2.2 HDi 156 КС / Premium Pack


  Назад кон новости