Скопје | 29.06.2012

Победа за брендот Peugeot на натпреварувачкото дружење меѓу автомобилските импортери.

novosti/2012/natprevaruvachko_druzhenje/sl1.jpg
novosti/2012/natprevaruvachko_druzhenje/sl1.jpg 2 novosti/2012/natprevaruvachko_druzhenje/sl2.jpg novosti/2012/natprevaruvachko_druzhenje/sl3.jpg novosti/2012/natprevaruvachko_druzhenje/sl5.jpg 2 novosti/2012/natprevaruvachko_druzhenje/sl6.jpg novosti/2012/natprevaruvachko_druzhenje/sl4.jpg

Вчера (29.06.2012) на атрактивна скопска локација се одржа натпреварувачко дружење меѓу автомобилските импортери организирано од страна на Авто Плус. Се дружевме и се возеше на симулатори. Вчерашниот настан прерасна во одличен натпревар проследен со супер дружба и позитивна атмосфера.

Томислав Нафидов, Бренд менаџер на Peugeot за Македонија, со својот резултат го пласираше Peugeot брендот прв на табелата.


  Назад кон новости