Скопје| 19.05.2012

Новиот Peugeot 208 за ПРВ ПАТ на улиците во Македонија!

novosti/2012/peugeot_208_za_prv_pat/sl1.jpg
novosti/2012/peugeot_208_za_prv_pat/sl1.jpg 2 novosti/2012/peugeot_208_za_prv_pat/sl3.jpg novosti/2012/peugeot_208_za_prv_pat/sl4.jpg novosti/2012/peugeot_208_za_prv_pat/sl5.jpg 2 novosti/2012/peugeot_208_za_prv_pat/sl6.jpg novosti/2012/peugeot_208_za_prv_pat/sl7.jpg novosti/2012/peugeot_208_za_prv_pat/sl8.jpg novosti/2012/peugeot_208_za_prv_pat/sl9.jpg novosti/2012/peugeot_208_za_prv_pat/sl10.jpg novosti/2012/peugeot_208_za_prv_pat/sl2.jpg

Необично и возбудливо искуство на улица и Плоштадот „Македонија“. Новиот Peugeot 208 во сива и црна верзија, со задоволство за прв пат во Македонија ја покажаа својата елегантна и воедно мускулестата става. Линија која ги поттикнува емоциите и провоцира движење во стилот на потписот на брендот. Возилата опкружени со танчери кои ги движеа телата во ритамот на Peugeot 208, предизвикаа интерактивна комуникација со минувачите.


  Назад кон новости