Скопје | 29.02.2012

Регионална конференција на импортерите за сервис и резервни делови

novosti/2012/regionalna_konferencija/sl1.jpg
novosti/2012/regionalna_konferencija/sl1.jpg 2 novosti/2012/regionalna_konferencija/sl2.jpg novosti/2012/regionalna_konferencija/sl3.jpg novosti/2012/regionalna_konferencija/sl4.jpg novosti/2012/regionalna_konferencija/sl5.jpg novosti/2012/regionalna_konferencija/sl6.jpg novosti/2012/regionalna_konferencija/sl7.jpg

Конференцијата беше во организација и одржана во Еуроимпекс Генерален увозник на Peugeot за Македонија

На истата присуствуваа:

Паскал ЖЕНСОН - “Automobiles Peugeot’’, Франција
Оливие ЛАУРИН - “Automobiles Peugeot”, Франција
Метју ПЕНЕ – “Automobiles Peugeot”, Франција
Зоран СЕРАФИМОВСКИ – „Еуроимпекс“ Македонија (во организација)
Васил СТАМБОЛИСКИ – „Еуроимпекс“ Македонија (во организација)
Алија ШОШЕВИЌ – „Вермонт“ Босна и Херцеговина
Славко БЈЕЛОВИЌ – „Верано Моторс“ Република Србија
Алберт ХАБИБИ – „Авел”, Албанија
Адриатик АВДИА – „Авел”, Албанија
Халил ЕЛШАНИ – „Мерком”, Косово
Меритон ШУТАЈ – „Мерком”, Косово


  Назад кон новости