Скопје | 23.10.2012

"301 Road Trip" финалисти

novosti/2012/finalisti/sl13.jpg
novosti/2012/finalisti/sl1.jpg 2 novosti/2012/finalisti/sl2.jpg novosti/2012/finalisti/sl3.jpg novosti/2012/finalisti/sl4.jpg novosti/2012/finalisti/sl5.jpg novosti/2012/finalisti/sl6.jpg novosti/2012/finalisti/sl7.jpg novosti/2012/finalisti/sl9.jpg novosti/2012/finalisti/sl10.jpg novosti/2012/finalisti/sl11.jpg novosti/2012/finalisti/sl12.jpg novosti/2012/finalisti/sl13.jpg novosti/2012/finalisti/sl15.jpg novosti/2012/finalisti/sl16.jpg

„Благодарност до сите полуфиналисти. Ни беше голема чест да ги запознаеме лично! Согласно „Правилата и условите за учество“ направен е избор на финалисти со кои ги покануваме на нашата втора средба на 23.10.2012 гдоина. Сите финалисти ќе бидат соодветно контактирани. Им честитаме!

Вилма Величкова,
Ѓорѓи Савев,
Збратимир Пршкарски,
Зорица Серафимовска Арсова,
Игор Штерјов,
Фросина Георгиевска.


  Назад кон новости