2013 година
Peugeot тимот со 208 S-line, прво-пласиран на Авто Релито за оваа година
Скопје | 16.11.2013

Peugeot тимот со 208 S-line, прво-пласиран на Авто Релито за оваа година

Во организација на АКК Примо АВЈ на 16.11.2013 гoдина во Општина Гази Баба стартуваше Авто Рели - Гази Баба 2013.

Повеќе

НОВИОТ Peugeot 308, импресивен во секој поглед!
Скопје | 15.11.2013

НОВИОТ Peugeot 308, импресивен во секој поглед!

Префинет дизајн, full Led технологија, i-Cockpit со голем мултифункционален екран на допир, фокусиран на потребите и чувствата, агилен, беспрекорно држење на патот, избор на моќни и економични мотори и сосема НОВО чувство при возењето.

Повеќе

Регионален маркетинг семинар на Automobiles Peugeot
Скопје | 13.11.2013

Регионален маркетинг семинар на Automobiles Peugeot

На ден 13.11.2013 година, Еуроимпекс како Генерален увозник на Peugeot за Македонија, имаше значајна улога за земја домаќин за Регионалниот маркетинг семинар.

Повеќе

Посета на студентите од УКИМ - Економски факултет
Скопје | 25.10.2013

Посета на студентите од УКИМ - Економски факултет

Во рамките на манифестацијата „Ден на маркетери: Герила маркетинг vs. Горила компании“, на 24 октомври 2013 година беше реализирана посета од студентите од Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ - Економски факултет.

Повеќе

Промоција на брзи каросериски поправки на ТЕХНОМА 2013
Скопје | 22.10.2013

Промоција на брзи каросериски поправки на ТЕХНОМА 2013

Еуроимпекс ДОО воведува нови услуги подостапни за своите клиенти.

Повеќе

peugeot 2008 i francuski filmski festival
Скопје | 30.06.2013

Peugeot 2008 премиерно пред јавноста за шестото издание на Францускиот филмски Фестивал

Во изминатите 6 години брендот Peugeot е верен пријател на Фестивалот на француски филм. Оваа година отворањето и затворањето на Фестивалот го одбележа градскиот crossover, новиот Peugeot 2008. Градскиот crossover ги дочекуваше и испраќаше гостите на Фестивалот, најавувајќи повторна дружба.

Повеќе


superbrands
Скопје | 27.06.2013

Градскиот авантурист Peugeot 2008, пристигна во Македонија

Со лансирањето на новиот crossover 2008, во Peugeot владее големо задоволство. Официјалното производство стартуваше во април оваа година и заклучно со 05-ти јуни производителот имаше 16.900 порачки за производство.

Повеќе


superbrands
Скопје | 25.06.2013

Superbrands признание за „Еуроимпекс“

Овој викенд во Луна паркот во Скопје, Peugeot приреди големо дружење со семејствата посетители на забавниот парк.„Еуроимпекс“ е компанија основана 1990 година и веќе долго време е синоним за стабилен бренд на македонскиот пазар. Оваа година истово è и официјално потврдено, преку доделувањето на признанието „Superbrands 2013/14“.

Повеќе


luna park
Скопје | 17.06.2013

Peugeot имаше дружба во парк и промовирање на новата веб страна

Овој викенд во Луна паркот во Скопје, Peugeot приреди големо дружење со семејствата посетители на забавниот парк.

Повеќе


301_adekvatnost.jpg
Скопје | 30.05.2013

Професионалците на PEUGEOT во Македонија, победници во светскиот натпревар во пост-продажбата

Нашата мрежа со Еуроимпекс како импортер, победи во натпреварувањето за пост-продажба, што им појде од рака само на уште неколку европски земји како: Албанија, Бугарија, Романија, Малта и Естонија.

Повеќе


301_adekvatnost.jpg
Скопје | 01.03.2013

Специјално признание за адекватност на македонскиот пазар

Во рамките на манифестацијата „Автомобил на годината 2013“, Peugeot 301 е прогласен за најадекватен автомобил на Македонскиот пазар од страна на стручното жири.
Специјалното признание беше и официјално доделено на свечената манифестација од страна на Претседателот на жири комисијата.

Повеќе