Скопје | 13.01.2014

Новак Ѓоковиќ – интернационален амбасадор на Peugeot

novosti/2014/novak/sl1.jpg
novosti/2014/novak/sl1.jpg 2 novosti/2014/novak/sl2.jpg 2 novosti/2014/novak/sl3.jpg 2 novosti/2014/novak/sl4.jpg novosti/2014/novak/sl5.jpg

Светската тениска икона Новак Ѓоковиќ, е избрана за интернационален амбасадор од страна на PEUGEOT.

„Среќен сум што ќе претставувам голем француски автомобилски производител, со светско реноме, со 200 годишна историја. Според мене PEUGEOT ја претставува француската елеганција, рафинираност како и израз на конкретна уметност на живеење„.

Со ова партнерство, PEUGEOT уште повеќе ја зајакнува својата стратегија во светот на тенисот, кое се случува истата година со 30 годишнината на Roland Garros во Франција.


  Назад кон новости