Скопје | 17.02.2014

Peugeot & The Bridal Fashion Night

novosti/2014/bride/sl1.jpg
novosti/2014/bride/sl1.jpg 2 novosti/2014/bride/sl2.jpg 2 novosti/2014/bride/sl3.jpg 2 novosti/2014/bride/sl4.jpg novosti/2014/bride/sl5.jpg 2 novosti/2014/bride/sl6.jpg 2 novosti/2014/bride/sl7.jpg 2 novosti/2014/bride/sl8.jpg novosti/2014/bride/sl9.jpg 2 novosti/2014/bride/sl10.jpg 2 novosti/2014/bride/sl11.jpg 2 novosti/2014/bride/sl12.jpg

Ноќта на „виното и вљубените“ на 14.02.2014 година, Peugeot во соработка со „моден викенд Скопје“ уште повеќе им ја разгори жедта и инспирацијата на идните невести и младоженци.

Во сета таа елеганција и гламур Peugeot одлично се вклопи со своите два модели 508 во бела верзија и 508 SW во црна верзија, на чии погледи ни еден од гостите и учесниците не останаа рамнодушни, а идните невести посакуваа да бидат одведени до олтарот со гламурозниот Peugeot 508.

Настанот се одржа во Музејот на македонската борба за државност и самостојност во Скопје. Вечерта посветена на невестите започна со „модна венчавка“, а модните куќи навистина подготвија елегантни но и шик кратки венчаници кои ги следат светските трендови.


  Назад кон новости