2015 година
МОТОР НА ГОДИНАТА 2015: Peugeot 1.2 турбо PureTech
Скопје | 9.7.2015

МОТОР НА ГОДИНАТА 2015: Peugeot 1.2 турбо PureTech

Овогодинешните победници на Мотор на Годината беа избрани од страна на 65 автомобилски новинари од 31 земја.

Повеќе


Новиот Peugeot 108, совршено градско возило!
Скопје | 6.7.2015

Новиот Peugeot 108, совршено градско возило!

Истакни го својот стил со Peugeot 108!
Овој викенд, новиот Peugeot 108 беше за прв пат претставен на јавноста. Во склоп на манифестацијата „Шопинг до полноќ“ сите посетители имаа прилика да го погледнат новиот градски шармер.

Повеќе

 СЕКТОРOT ЗА ПОСТ-ПРОДАЖБА И СЕРВИС И СЕКТОРОТ ЗА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ НА ЕУРОИМПЕКС - НАЈДОБРИ ВО СВЕТСКИ РАМКИ ЗА 2014 ГОДИНА
Скопје | 2.7.2015

СЕКТОРOT ЗА ПОСТ-ПРОДАЖБА И СЕРВИС И СЕКТОРОТ ЗА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ НА ЕУРОИМПЕКС - НАЈДОБРИ ВО СВЕТСКИ РАМКИ ЗА 2014 ГОДИНА

Секторите за Пост-продажба и сервис и Резервни делови се повторни победници на натпреварувањето за 2014 година кое секоја година го организира Принципалот - Automobiles Peugeot за своите импортери.

Повеќе

 Хуманитарен тениски турнир Ротаракт Опен 2015
Скопје | 20.6.2015

Хуманитарен тениски турнир Ротаракт Опен 2015

Денес, се одржа хуманитарниот тениски турнир „Ротаракт Опен 2015, vol.6“. Ротаракт Клуб Скопје во соработка со Еуроимпекс, Генералниот увозник на Peugeot за Македонија, Србија, Црна Гора и Косово, Скопје го организираа овој хуманитарен тениски настан.

Повеќе


 X-та меѓународна изложба со историски возила и големо тест возење на Peugeot
Скопје | 15.6.2015

Спектакуларен споj на минатото и иднината
X-та меѓународна изложба со историски возила и големо тест возење на Peugeot

Во кругот на Генералниот импортер за Peugeot возила во земјава и регионов, „Еуроимпекс“, се одржа спектакуларен настан со совршен спој меѓу минатото и иднината.

Повеќе

 X-та меѓународна изложба со историски возила и големо тест возење на Peugeot
Скопје | 9.6.2015

X-та меѓународна изложба со историски возила и големо тест возење на Peugeot

„Еуроимпекс“, Генералниот увозник за Peugeot во Македонија, Србија, Црна Гора и Косово и оваа година е домаќин на јубилејната X-тата по ред меѓународна изложба со историски возила.

Повеќе

 ОВЛАСТЕНИОТ ДИЛЕР „AUTO NENA STIL” ОД СРБИЈА, ОД СЕГА СО ПРОШИРЕН КАПАЦИТЕТ
Скопје | 27.4.2015

ОВЛАСТЕНИОТ ДИЛЕР „AUTO NENA STIL” ОД СРБИЈА, ОД СЕГА СО ПРОШИРЕН КАПАЦИТЕТ

Еден од нашите овластени дилери во Србија, компанијата Auto Nena Still, лоцирана во Земун на улица Цар Душан 205А, го прошири својот продажно-сервисен потенцијал.

Повеќе

 МЕЃУНАРОДНА ИЗЛОЖБА СО ИСТОРИСКИ ВОЗИЛА И ГОЛЕМО ТЕСТ ВОЗЕЊЕ НА PEUGEOT
Скопје | 22.4.2015

МЕЃУНАРОДНА ИЗЛОЖБА СО ИСТОРИСКИ ВОЗИЛА И ГОЛЕМО ТЕСТ ВОЗЕЊЕ НА PEUGEOT

„Еуроимпекс“ Генералниот увозник на Peugeot возила за Македонија, Србија, Црна Гора и Косово, веќе втора година за ред е домаќин на меѓународна изложба со историски возила.

Повеќе

 РАЗБУДИ ГО ЛАВОТ ВО СЕБЕ
Скопје | 20.3.2015

РАЗБУДИ ГО ЛАВОТ ВО СЕБЕ!
ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН САЕМ ЗА АВТОМОБИЛИ ВО БЕЛГРАД

Гордиот лав ја претстави својата врвна гама на автомобили на извонредниот штанд на меѓународниот саем во Белград.

Повеќе

 Тестирање и обука на Peugeot сервисните советници
Скопје | 20.3.2015

Тестирање и обука на Peugeot сервисните советници

Во периодот од 12-13.03.2015 година сервисните советници од Еуроимпекс и дилерската мрежа, присуствуваа на годишната проценка на знаења организирана од страна на принципалот Automobiles Peugeot.

Повеќе

 25 години „Еуроимпекс“, историја со која се гордееме
Скопје | 4.2.2015

25 години „Еуроимпекс“, историја со која се гордееме

Компанијата „Еуроимпекс“ е основана во јануари месец, веќе далечната 1990 година и е првата приватна компанија во Македонија, чие работење е насочено кон трговија со автомобили и моторни возила од лесна категорија.

Повеќе

 Еуроимпекс - нов ексклузивен увозник за Косово
Скопје | 12.1.2015

„Еуроимпекс“ - нов ексклузивен увозник за Косово

Македонската автомобилска компанија „Еуроимпекс“, од почетокот на годинава стана нов ексклузивен увозник на автомобилите Peugeot за Косово. За потсетување, од 01-ви јули 2014 година освен Македонија, „Еуроимпекс“ прерасна во Генерален увозник и дистрибутер на брендот Peugeot за Србија и за Црна Гора.

Повеќе