2017 година
ЕУРОИМПЕКС КАКО РЕГИОНАЛЕН ЗАСТАПНИК ПО ВТОР ПАТ ГО ПРЕТСТАВУВА PEUGEOT БРЕНДОТ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ САЕМ ЗА АВТОМОБИЛИ ВО БЕЛГРАД
Скопје | 23.3.2017

ЕУРОИМПЕКС КАКО РЕГИОНАЛЕН ЗАСТАПНИК ПО ВТОР ПАТ ГО ПРЕТСТАВУВА PEUGEOT БРЕНДОТ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ САЕМ ЗА АВТОМОБИЛИ ВО БЕЛГРАД

Еуроимпекс е регионален застапник за брендот Peugeot трета година по ред, а втора година успешно ја претставува најмладата гама на францускиот производител, во просек помлада од 3 години, на интернационалниот саем во Белград.

Повеќе

Новиот Peugeot 3008 SUV прогласен за „Автомобил на годината за 2017“
Скопје | 7.3.2017

Новиот Peugeot 3008 SUV прогласен за „Автомобил на годината за 2017“

Новиот Peugeot 3008 беше прогласен за „Автомобил на годината за 2017“ во понеделникот 6 март во Женева од страна на жирито кое е составено од 58 европски новинари.

Повеќе

Peugeot 2008 и Peugeot 3008 на Bridal Fashion Night
Скопје | 13.2.2017

Peugeot 2008 и Peugeot 3008 на Bridal Fashion Night

На ден 12.2.2017, во Хотел „Мериот“, се случи уште една ноќ посветена на невестите и младенците во која брендот Peugeot го зазема почесното место пред самиот влез на хотелот каде моделите Peugeot 2008 и Peugeot 3008 гордо ги пречекуваа гостите.

Повеќе

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ СО НОВИОТ SUV PEUGEOT 3008 И ДРУЖEЊЕ СО АВТОМОБИЛСКИТЕ НОВИНАРИ
Скопје | 7.2.2017

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ СО НОВИОТ SUV PEUGEOT 3008 И ДРУЖEЊЕ СО АВТОМОБИЛСКИТЕ НОВИНАРИ

На ден 6.2.2017, во тест центарот на Еуроимпекс, автомобилските новинари имаа можност да се запознаат одблиску со Новиот SUV Peugeot 3008.

Повеќе

РЕГИОНАЛНА ОБУКА ЗА НОВИОТ SUV PEUGEOT 3008
Скопје | 7.2.2017

РЕГИОНАЛНА ОБУКА ЗА НОВИОТ SUV PEUGEOT 3008

На ден 5.2.2017, во работните простории на Еуроимпекс, беше извршена регионална обука за новиот SUV Peugeot 3008 на ниво на целата продажна мрежа во Македонија, Косово и Албанија.

Повеќе

Прво, второ и трето место за Peugeot 3008DKR на релито Дакар 2017
Скопје | 20.1.2017

Прво, второ и трето место за Peugeot 3008DKR на релито Дакар 2017

По поминати речиси 9.000 километри низ Парагвај, Боливија и Аргентина, трите нови PEUGEOT 3008DKR со нивните возачи Петерхансел / Котре,Лоеб / Елена и Деспре / Кастера го завршија релито Дакар 2017 по овој редослед и со тоа се најдоа во првите три на конечниот подиумот во Буенос Аирес во Аргентина.

Повеќе