2010 година

  peugeot RCZ
Скопје | 08.12.2010

Еуроимпекс, промоција на Peugeot RCZ и прослава на јубилеите со градска журка и настапи во живо

Еуроимпекс импортерот на Peugeot автомобилите за Македонија, оваа година ја одбележа како година на јубилеи. Peugeot брендот бележи 200 години од своето постоење, а Еуроимпекс 20 години од своето основање. Двата родендени збогатени со причина повеќе, промоција на Peugeot RCZ...

Повеќе lozanoski i peugeot
Скопје | 27.09.2010

Лозано, нов члан на семејството Peugeot

Генералниот директор на компанијата, г-динот Кирил/Даниел Воиновски ги предаде клучевите на Лозано од возилото Peugeot 308 со Premium ниво на опременост, одличен бензински мотор и трендовска бела боја.

Повеќе test drive niz makedonija 2010
Македонија | 01.07.2010

Peugeot Macedonian Test Drive Tour 2010, посети девет града низ Републикава

Екипата на Peugeot Macedonian Test Drive Tour 2010 изврши успешно претставување на моделите на Peugeot во девет града во Републикава. Во продолжение Ви претставуваме дел од атмосверата.

Повеќе test drive  2010
Скопје | 06.05.2010

Peugeot Macedonian Test Drive Tour 2010

Во просториите на Еуроимпекс – Генерален увозник на возилата Peugeot, беше одржана прес конференција на која ексклузивно беа објавени информациите врска целомесечната манифестација наречена Peugeot Macedonian Test Drive Tour 2010.

Повеќе euroimpex jbilej
Скопје | 25.02.2010

Еуроимпекс прославува јубилеј

По осамостојувањето на Македонија, Еуроимпекс е првата приватна компанија чие работење е насочено кон трговија со автомобили и моторни возила од лесна категорија. Еуроимпекс е основана на 26 јануари 1990 година, а како основачи се јавуваат членовите од семејството Воиновски.

Повеќе2008 година


 kaliopi
Скопје | 26.12.2008

Калиопи стана заштитно лице на Peugeot

Македонската поп-дива Калиопи официјално стана заштитно лице на Еуроимпекс, генералниот увозник на Peugeot автомобили за Македонија.

Повеќе karolina
Скопје | 12.06.2008

Каролина и Peugeot

Во четвртокот (12.06.2008) Каролина Гочева не ги криеше изненадувањето и возбудата кога сопствениците на Еуроимпекс и ги предадоа клучевите од новиот модел на Peugeot 308. Досега таа како заштитно лице на компанијата возеше Peugeot 207.