Peugeot active drive

Peugeot 208, 308 и 2008, со active ниво на опременост, врвна технологија и безбедносни системи од најновата генерација.

Одберете го оној модел кој најмногу одговара на вашиот карактер.

Peugeot 208
1.2 PureTech 68 КС Active ниво на опременост
За 9.990 € (617.382 ден)

Peugeot 308
1.2 PureTech 110 КС Active ниво на опременост
За 14.990 € (926.382 ден)

Peugeot 2008
1.2 PureTech 82 КС Active ниво на опременост
За 13.990 € (864.582 ден)

За повеќе информации посетете нè во нашите продажни салони во Еуроимпекс или обратете се до нашата овластена дилерска мрежа.