Peugeot active drive

Peugeot 301 и Peugeot 308, со active ниво на опременост, нови еуро 6.2 мотори од најновата генерација и пакет безбедносни системи за уште поголемо уживање во возењето.

Одберете помеѓу бензинскиот или дизел моторот, согласно вашите потреби и уживајте во вашето секојдневие:

Peugeot 301
1.6 Blue HDi 100 КС Active ниво на опременост
За 11.990 € (740.982 ден)

Peugeot 308
1.2 PureTech 110 КС Active ниво на опременост
За 14.990 € (926.382 ден)

За повеќе информации посетете нè во нашите продажни салони во Еуроимпекс или обратете се до нашата овластена дилерска мрежа.