Peugeot 308 – Вози се со STYLE!

Peugeot 308 – Вози се со STYLE!

Допирот со патот претставува задоволство како никогаш порано, кога сте зад управувачот на Peugeot 308. Дозволете смелиот и елегантен дизајн да го зајакне Вашиот карактер.

Во понуда со i- Cockpit®, STYLE ниво на опременост и 1.2 L Pure Tech мотор со 110КС од 15.990€ (или 988.812 мкд)

За повеќе информации посетете нè во нашите продажни салони во Еуроимпекс или обратете се до нашата овластена дилерска мрежа.