САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ
peugeot scooters Citystar

CITYSTAR – компактен и економичен, тој е ѕвездата на градот.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

КАРАКТЕРИСТИКИ
Вкупна должина(mm) 1985
Ширина на рачките(mm) 750
Висина на седиште(mm) 795
Меѓуоскино растојание(mm)) 1430
Тежина(kg) 150
Предна суспензија Телескопска хидраулична виљушка
Задна суспензија Двоен хидрауличен амортизер
Предна сопирачка Диск - 240 mm
Задна сопирачка Диск - 210 mm
Предна гума 120/70-13
Задна гума 130/60-13
МОТОР
Тип Моноцилиндричен, 4-тактен
Зафатнина (cm3) 124,8
Ладење Водено
Напојување Електронско вбризгување
Моќност 10,3kW
Вртежен момент 10,8 Nm на 8700 вр/мин
Дијаметар Х oд 57 х 48,9
Борд табла, место за кацига, кутија за ракавици, кука за торба, џеб, имобилизер со транспондер
Зафатнина на резервоарот  9 l

ОТКРИЈТЕ ГО И