САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ
peugeot scooters Satelis

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

peugeot_scooters_satelis
КАРАКТЕРИСТИКИ
Вкупна должина (mm) 2152
Ширина на рачките(mm) 765
Висина на седиште(mm) 784
Меѓуоскино растојание(mm) 1500
Тежина(kg) 160
Предна суспензија Tелескопска хидраулична виљушка
- 37 mm
Задна суспензија Прилагодлив двоен хидрауличен амортизер 4 позиции
Предна сопирачка Диск 260 mm со пловечки систем на сопирање со два клипа
Задна сопирачка Диск 210 mm
Предна гума Tubeless 120/70-14
Задна гума Tubeless 140/60-13
МОТОР
Тип Моноцилиндричен со 4 клипа
Зафатнина (cm3) 124,8
Ладење Водено
Напојување Вбризгување EFI Еуро 3
Трансмисија Со јаже
Моќност 15 к.с. (11 kW) на 9250 вр/мин
Вртежен момент 11,8 Nm на 7750 вр/мин
Дијаметар Х од 57х48,9
ОПРЕМА
Аналогна борд табла, место за две кациги под седиштето, кутија за ракавици со заклучување, кука за торба, џеб, имобилизер со транспондер, кодиран контактен клуч.
Зафатнина на резервоар 13,2 l

ОТКРИЈТЕ ГО И