ТОВАРНА ГАМА

ТОВАРНА

Секој бизнис има свои потреби.

Со цел да се задоволат специфичните потреби на клиентите - од корисник на возилото, до менаџери на возен парк - комплетно новиот Peugeot Partner доаѓа во неколку верзии прилагодливи на вашите барања.

Информативната пресметка на ратата се заснова на конкретен пример за Comfort ниво на опременост и 1.5 BlueHDi мотор со 75КС, што значи дека при пресметка за Partner со други карактеристики, вредноста на месечната рата нема да се совпаѓа со наведената.

Вредностите во пресметката се однесуваат преку Шпаркасе лизинг, искажани се со валута ЕУР, но ќе се пресметуваат во денарска противвредност.

  • Учеството изнесува 3.100€*.
    *(цена во денари = 191.580 ден.)

  • Годишната фиксна каматна стапка за финансирање во ЕУР е 5,5%, каматна стапка за правни лица.

  • Плаќањето се врши на 84 рати

  • Месечната рата која не вклучува ДДВ изнесува 136€*.
    *(цена во денари = 8.405 ден.)

*Фотографијата не е обврзувачка