КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА

koristeni

Совршена можност да купите користено возило во одлична состојба!

За сите користени возила во рамките на оваа понуда, Peugeot гарантира за:
● оригиналното потекло,
● впишаните километри и
● исправноста на возилата.

Сега имате избор!

Peugeot 108 TOP

Allure 1.2 PureTech 82KC

Година на производство: 2015*
Изминати километри: 22.000 km
Цена: 9.800 € (605.640 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, мануелен клима уред, прогресивен серво управувач, електрика на предни стакла, централно заклучување со далечинско, хромирани надворешни елементи, LED дневни светла, Bluethoot+USB, 6 воздушни перници, електрика на ретровизори, затемнети стакла, патен компјутер

*Дата на прва регистрација 11.2016

Peugeot 308

Style 1.6 BlueHDi Tuning 125KC

Година на производство: 2015
Изминати километри: 49.300 km
Цена: 16.500 € (1.019.700 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP+AFU+REF, автоматски двозонски клима уред, серво управувач, електрика на предни и задни стакла, централно заклучување со далечинско, алуминиумски наплатки 17”, TOYO гуми TR1, спотрска спирали, хромирани внатрешни елементи, LED дневни светла, сензор за помош при паркирање назад, екран на допир 9,7” + Bluethoot+USB, 6 воздушни перници, темпомат, Hill Assist, пакет прегледност, задни LED светла

Peugeot 308

Active 1.2PureTech 110 KC

Година на производство: 2017*
Изминати километри: 5.100 km
Цена: 13.900 € (859.020 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, +REF+AFU, автоматски двозонски клима уред, серво управувач, 6 воздушни перничиња, централно заклучување со далечинско,патен компјутер со 9,7" екран на допир, темпомат, радио со USB + Bluethoot, електрика на предните стакла,h ill assist, LED предни светла 3D LED задни светла, мултифункционален управувач, металик боја.

*дата на прва регистрација 27.02.2018

Peugeot RCZ

1.6 THP 200 KC

Година на производство: 2010
Изминати километри: 38.880 km
Цена: 16.900 € (1.044.420 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, автоматски двозонски клима уред, серво управувач, 6 воздушни перничиња, централно заклучување со далечинско, патен компјутер Xenon предни светла, комплетен кожен ентериер, темпомат, радио со USB + Bluethoot, алуминиумски фелни 19”, карбонски кров, комплетна електрика, hill assist, LED задни светла, навигација, JBL професионално озвучување, мултифункционален управувач, металик сива боја.

Peugeot 508

Allure 2.0 HDi AUTO

Година на производство: 2015
Изминати километри: 55.000 km
Цена: 25.990 € (1.606.182 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP+AFU+REF, автоматски четворозонски клима уред, навигационен уред, отварање без употреба на клуч, радар за регулирање на светла, алуминиумски наплатки 17”, хромирани внатрешни елементи, LED внатрешно осветлување, сензор за помош при паркирање назад, екран на допир 7”+ Bluethoot+USB, 6 воздушни перници, седишта во комбинација со кожа, греачи на седишта, Hill Assist, Full LED, комплетна електрика, пакет прегледност, задни 3D LED светла

Користени возила од други брендови

Alfa Romeo

147 1.9JTD 140 KC

Година на производство: 2003
Изминати километри: 209.674 km
Цена: 2.900 € (179.220 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS,мануелен клима уред, серво управувач,6 воздушни перничиња,централно заклучување со далечинско,радио со CD , алуминиумски фелни 15”,електрика на предни стакла,затемнети стакла,металик боја
*возилото е регистрирано до 11.07.2019

Volkswagen GOLF 7

1.4TSI 150kc DSG Highline

Година на производство: 2014
Изминати километри: 123.000 km
Цена: 11.990 € (738.584 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, автоматски двозонски клима уред, серво управувач, 6 воздушни перничиња, централно заклучување со далечинско, Радио Composition Color (6.5 инчен екран во боја чувствителен на допир, FM радио, читач за SD картичка, Aux in влез, 4 звучници напред)”, темпомат, USB + Bluethooh, алуминиумски фелни 17”, комплетна електрика, затемнети стакла, бела боја.

*регистрацијата важи до 8ми месец – 2019 (со зелена карта)

Volkswagen Beetle

1.4 Бензин

Година на производство: 2007
Изминати километри: 130.800 km
Цена: 4.900 € (302.820 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS, мануелен клима уред, серво управувач, електрика на предни стакла, централно заклучување со далечинско, радио со CD + 6 звучника, алуминиумски фелни 15”, 2 воздушни перници, затемнети стакла, патен компјутер

BMW

SW Серија 3 модел E46 330D

Година на производство: 2002
Изминати километри: 285.500 km
Цена: 3.900 € (241.020 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS, мануелен клима уред, серво управувач, 2 воздушни перничиња, централно заклучување со далечинско, патен компјутер, радио со USB, тонирани стакла, електрика на стакла, алуминиумски бандажи, греење на седишта, висинско подесување на седиштата, сребрена металик боја.

Mitsubishi Pajero

Година на производство: 2010*
Изминати километри: 147.000 km
Цена: 25.000 € (1.545.000 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP,Автоматски клима уред, навигационен уред, 7 седишта, кожени седишта , грејачи и меморија на седишта, Xenon светла, камера за помош при паркирање, серво управувач, електрика на предни и задни стакла, централно заклучување со далечинско, радио со CD + дополнително озвучување, 6 воздушни перничиња, 4 x 4 со заклучување, затемнети стакла, електрика на ретроивизори.
*Дата на прва регистрација 03.2011.

Mitsubishi Outlander

Instyle 2.2 D

Година на производство: 2015*
Изминати километри: 8.500 km
Цена: 33.000 € (2.039.400 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, автоматски клима уред, навигационен уред, 7 кожени седишта, грејачи на седишта, LED светла, камера за помош при паркирање, активен темпомат, систем за предупредување за ненамерно напуштање кол.лента, отклучување и стартување без клуч, радарски систем за одржување на брзината, радио со CD + дополнително озвучување, 6 воздушни перничиња, 4 x 4 со заклучување, затемнети стакла, електрика на ретроивизори, активна гаранција
*Дата на прва регистрација 01.2016.

LAND ROVER

LA DISCOVERY 3

Година на производство: 2007
Изминати километри: 282.400 km
Цена: 13.500 € (834.300 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, автоматски клима уред, навигационен уред, 7 седишта, кожени седишта, грејачи и меморија на седишта, Xenon светла, серво управувач, електрика на предни и задни стакла, централно заклучување со далечинско, радио со CD + дополнително озвучување, сензори напред и назад, 4 x 4 со заклучување, затемнети стакла, воздушна суспензија, дата на прва регистрација 02.2008.