508 SW

508 SW

Ви го претставуваме Peugeot 508 SW. Со уште понагласен надворешен дизајн и подобрена технологија која гарантирано нуди уникатно и единствено искуство во возењето.

3 ПРИЧИНИ ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ 508 SW

КАРАКТЕРИСТИЧЕН ДИЗАЈН

ИСКУСТВО ВО ВОЗЕЊЕТО 1

ИСКУСТВО ВО ВОЗЕЊЕТО

КАРАКТЕРИСТИЧЕН ДИЗАЈН 1

ТЕХНОЛОГИЈА

ТЕХНОЛОГИЈА 1

КАРАКТЕРИСТИЧЕН ДИЗАЈН

КАРАКТЕРИСТИЧЕН ДИЗАЈН

Peugeot 508 SW се истакнува со модерен стил. Надворешниот дизајн има понагласена структура со потполно нови линии на предниот дел. Реконструираната и хоризонтално поставена хауба, со вертикално ориентирана украсна маска во која централно е позициониран препознатливиот симбол на Peugeot, лавот, како и дополнително редизајнираните браници на задниот дел значително го интензивираат чувството на уживање. Преполн со енергија и стил, овој нов изглед на возилото, привлекува внимание на секој чекор.

Со цел да ја истакне моќта и карактерот, предниот дел на Peugeot 508 SW се карактеризира со светлосен потпис нагласен со Full LED технологија која му дава впечатлив изглед. И задните светла се подеднакво импресивни, создавајќи го ефектот на трите "канџи" на Peugeot лавот, кои го ставаат својот печат на овој нов редизајниран модел.

ИСКУСТВО ВО ВОЗЕЊЕТО

ИСКУСТВО ВО ВОЗЕЊЕТО

Акустиката и управувањето со Peugeot 508 SW сведочат за експертизата на Peugeot кога станува збор за возните својства. Врвниот квалитет на сите компоненти на подвозјето во комбинација со високо ефикасната гама на мотори од најновата генерација на BlueHDi дизел моторите, бензински Еуро 6 1.6 THP 165 КС S&S* па се до иновативниот HYbrid4 како и изборот на мануелни или шест степен автоматски менувач Ви гарантираат единствено и пријатно чувство во возењето.

ТЕХНОЛОГИЈА

ТЕХНОЛОГИЈА

Изборот на најквалитетни материјали и особено посветеното внимание на сите детали во внатрешноста на Peugeot 508 SW придонесуваат за врвно чувство и нагласен комфор. Иновативната технологија е она што го прави возењето поедноставно. До “head-up” екранот, камерата за возење наназад, системот за откривање на мртов агол или сателитската навигација може да се пристапи преку 7" екран осетлив на допир што го прави патувањето побезбедно.

ОТКРИЈТЕ ГО И