САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ

508

Peugeot 508

Oкријте го PEUGEOT 508, неверојатна лимузина со впечатлив изглед, Лимузина која нуди квалитет без компромис и високо квалитетна технолошка опрема за да доживеете одлично искуство додека возите.

МОТОРИ И МЕНУВАЧИ

pc07-peugeot-essence-2018-002-fr.433367.19.jpg

БЕСКОМПРОМИСНА ЕФИКАСНОСТ
PEUGEOT 508 опремен со најновата генерација на PureTech и BlueHDiiмотори во согласност со Euro 6.2 стандардот. Достапни се два бензински 1,6l PureTech мотори и се нудат четири дизел мотори, во опсег 1.5l и 2.0l BlueHDi.

pc07-peugeot-508-2018-304-fr.433363.19.jpg

БЕСПРЕКОРНО МЕНУВАЊЕ НА СТЕПЕНИТЕ НА ПРЕНОС
Економичен како мануелен менувач, EAT8i автоматски менувач нуди брзо и беспрекорно менување на степените на пренос на ‘Shift and Park by wire’i систем и педалите на управувачот.
PEUGEOT 508 исто така може да биде опремен со 6-степен мануелен менувач, BMV 6, поврзан со моторот BlueHDi со 130 КС.

ТЕХНОЛОШКА ОПРЕМА

ЦЕЛОСНА ПОМОШ ПРИ ВОЗЕЊЕ.
Со широк спектар на технолошка опремаi, PEUGEOT 508 е опремен со системи за помош при возењеi кои ја зајакнуваат безбедноста, помагаат при вашите маневри и помагаат подобро да ги разберете и да ги предвидите околината и условите на патот.

ПОМОШ ПРИ ВОЗЕЊЕ

NIGHT VISION

pc02-peugeot-508-2018-322-fr.430021.63.jpg

PACK DRIVE ASSIST PLUS

pc02-peugeot-508-2018-318-fr.430023.63.jpg

PACK SAFETY

FULL PARK ASSIST

ВКУПНИ ТРОШОЦИ ЗА СОПСТВЕНОСТ

pc05-peugeot-508-2018-070-fr.433369.43.jpg

ДОЛГОТРАЈНА ИНВЕСТИЦИЈА
Со неговиот смел и радикален стил, PEUGEOT 508 е дизајниран да ги задоволи потребите на професионалците, имајќи ги во предвид вкупните трошоци за употреба.
Дизајнерското совршенство, квалитетот и издржливоста на PEUGEOT 508 се во насока на зголемување на неговата остаточна вредност. Опремата, материјалите и моторите на автомобилот беа избрани по највисоки ригорозни стандардни за намалување на трошоците за редовно одржување. PEUGEOT 508 е исто така опремен со систем за помош при возење кој им помага на возачите целосно да го контролираат управувањето.