САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ

508

Peugeot 508

Oкријте го PEUGEOT 508, неверојатна лимузина со впечатлив изглед, Лимузина која нуди квалитет без компромис и високо квалитетна технолошка опрема за да доживеете одлично искуство додека возите.

НЕСПОРЕДЛИВ PEUGEOT i-COCKPIT®

pc05-peugeot-508-2018-041-fr.433355.43.jpg

ИСКУСЕТЕ ГО НЕСПОРЕДЛИВИОТ PEUGEOT i-COCKPIT®.
Превземате ја контролата на PEUGEOT i-Cockpit® и доживејте ја интерпретацијата на агилна и визионерска инструмент табла со компактен управувач, дигитални head-up дисплеј кој може да го контролиратеi и 10" HDiекран на допир. За вистинско уникатно задоволство на допир контролирајте ги прилагодувањата на автомобилот со врвот на прстите, користејќи ги прекинувачите.

ПОВРЗАНОСТ

pc05-peugeot-508-2018-413-fr-lf14-wip.433356.43.jpg

ОСТАНАЕТЕ ПОВРЗАНИ СО СВЕТОТ
Реплицирате ги вашите омилени компатибилни апликации на 10 инчниот екранiна допир со помош на функцијата Mirror Screeniи полнетеi го вашиот паметен телефон во централната конзола.
Патувајте целосно безгрижно со поврзаната 3D навигацијаi опремена со препознавање на гласот благодарени на TomTom® услугите кои ги прикажуваат сите значајни елементи за време на возењетоi.
Со PEUGEOT i-Cockpit® Amplifyi прилагодете го вашиот внатрешен амбиент и режим на возење со вашето расположение благодарение на активната контрола на суспензија.

ВНАТРЕШНА УДОБНОСТ

УДОБНОСТ НА НАЈВИСОКО НИВО
За да обезбедите целосна удобност во сите ситуации, седиштата со AGRi, кај PEUGEOT 508 се обликуваат околу возачот и патниците во сите ситуации земајќи ја во предвид егрономијата и опсегот на прилагодување на седиштатаi. За оптимална удобност, во PEUGEOT 508 се достапни и седишта со електрични и мемориски постапки. Тие исто така имаат систем за греење и масажа активиран од 8 пневматски точкиi.

HI-FI PREMIUM FOCAL® ЗВУК

Hi-Fi FOCAL®, ЧИСТ ЗВУК
Hi-Fi FOCAL®i премиум системот може да е пофали со чиста и детална репродукција на звукот за возачите кои бараат врвен квалитет. Опремен со 10 звучници и најдобрите акустични технологии, PEUGEOT 508 ги надминува границите со Hi-Fi искуството во автомобилот.

ДРЖЕЊЕ НА ПАТОТ

ВОЗЕТЕ ПО ВАШИОТ ПАТ
Најнапредните технолошки достигнувања на брендот се придобивка со PEUGEOT 508, прецизен е за ракување, перфектен за управување и извонредно држење на патот подобрено со електронска суспензијаi, моделот им овозможува на возачите поголема слобода на движење и ја враќа возбудата при патување.