САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ
 Boxer

Повеќе од само средство за транспорт, Peugeot Boxer е специјално дизајниран за вашиот бизнис, бидејќи тој ги комбинира леснотијата на возење и уникатната опрема.

4 ПРИЧИНИ ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ PEUGEOT Boxer

КВАЛИТЕТ

КВАЛИТЕТ

Со цел да се обезбеди високо ниво на квалитет, Peugeot Boxer е подложен на повеќе од 4 000 000 km на тестирање во симулација на повеќе од 3 години за максимална сигурност на своите мотори, како и околу 500 000 циклуси на отворање на вратите, ја оптимизираат нивната издржливост.

KORISNA ZAPREMINA

ГОЛЕМА НОСИВОСТ

Peugeot Boxer постои во неколку верзии, според максималната дозволена тежина*: до 3,5 тони (3,0t, 3,3t и 3,5t) и над 3,5 тони.

KORISNA ZAPREMINA

КОРИСНА ЗАПРЕМНИНА

Boxer фургон и комби е достапен дури во седум каросериски верзии со седум корисни запремнини од 8 m3 (L1H1 верзија) до 17 m3 (L4H3 верзија), што го прави лидер во својот сегмент.

Товарењето и сместувањето на товарот во Peugeot Boxer е посебно едноставно благодарение на: ширината на товарниот простор од 1,87m, односно ширината меѓу тркалата од 1,42m; висината на утоварниот праг од 493-602mm, што е меѓу најниските на пазарот, со можност за дополнително спуштање од 7 cm, со опцијата на задната пневматска суспензија; отворање на задната врата под агол од 96°, со можност за отворање до целосни 180° и со повлекување на одделна рачка, на дури 270° во опција и страничните лизгачки врати од едната или двете страни на возилото.

HILL DESCENT CONTROL (Помош при возење на надолнина)

HILL DESCENT CONTROL (Помош при возење на надолнина)

HILL DESCENT CONTROL (Помош при возење на надолнина)*, овозможува автоматско одржување на брзината на возење под 30 km/h, на надолнина поголема од 8%, без употреба на сопирачките. Системот автоматски се исклучува кога возачот ја надминува брзината од 30 km/h.

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

Благодарение на различните варијанти на каросеријата, запремнината и носивоста, големиот избор на стандардната и дополнителната опрема, Вашиот Peugeot Boxer ќе одговори на сите барања на вашето работење.