САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ
 Expert

Товарното возило PEUGEOT Expert нуди голем број на бенефиции - благодарение на неговата платформа - која ќе го направи Вашиот деловен живот полесен и ќе ја задоволи секоја ваша потреба. Со модерните спецификации на моторот може да се комбинираат задоволството на возење, со перформансите на дневна основа.

3 ПРИЧИНИ ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ PEUGEOT Expert

ГАМАТА НА EXPERT НУДИ ТОВАРНИ ВОЗИЛА ЗА СЕКОЈ БИЗНИС 1

ГАМАТА НА EXPERT НУДИ ТОВАРНИ ВОЗИЛА ЗА СЕКОЈ БИЗНИС

Робустноста и современоста на PEUGEOT Expert се евидентни во неговиот дизајн. Со три различни должини на располагање, вклучувајќи ја и сосема новата “Compact” верзија со само 4,6m во должина, бидете сигурни дека ќе го најдете она што одговара на Вашите потреби.

Исто така, PEUGEOT Expert е на располагање со широк спектар на различни модели – товарни возила, платформа кабина, возила за патници и комби до девет места – за да ги задоволи сите потреби на професионалците денес.

ГАМАТА НА EXPERT НУДИ ТОВАРНИ ВОЗИЛА ЗА СЕКОЈ БИЗНИС 2

ВОЗЕЊЕ ВО ГРАД БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА

Верзијата “Compact” со должина од 4.60m го прави возењето неверојатно лесно, неговите димензии се особено добро прилагодени за возење надвор и во градовите.

Исто така, можете да сметате на неговата сила - PEUGEOT Expert Compact има корисна носивост до 1.400kg, корисен волумен до 5.1m3i и употреблива должина до 3.32mi. PEUGEOT Expert е исто така погоден за паркирање во места со ограничен пристап: ограничената висина од 1.90m кај сите модели значи дека сè уште може да се добие пристап до висински ограничени паркиралиштаi.

ПОГОЛЕМА МОДУЛАРНОСТ ЗА ПОГОЛЕМА ПРОДУКТИВНОСТ

ПОГОЛЕМА МОДУЛАРНОСТ ЗА ПОГОЛЕМА ПРОДУКТИВНОСТ 1
ПОГОЛЕМА МОДУЛАРНОСТ ЗА ПОГОЛЕМА ПРОДУКТИВНОСТ 2
ПОГОЛЕМА МОДУЛАРНОСТ ЗА ПОГОЛЕМА ПРОДУКТИВНОСТ 3

Модерно дизајнираниот PEUGEOT Expert е опремен со отвор во “Moduwork”i преграда, што значи дека товар до 4m должина може да се транспортира на рамен под, додека ги задржува 2-те предни седишта слободни. Корисниот волумен од 6.6m3 и лизгачката врата “hands-free”,i секако го прават животот полесен бидејќи оваа иновативна функција ќе Ви овозможи утовар и истовар со леснотија.

НОВА ГЕНЕРАЦИЈА НА ПЛАТФОРМА ЗА ЗГОЛЕМЕНА ЕФИКАСНОСТ

НОВА ГЕНЕРАЦИЈА НА ПЛАТФОРМА ЗА ЗГОЛЕМЕНА ЕФИКАСНОСТ

PEUGEOT Expert ја воведува својата платформа, дизајнирана со цел да се поврзе со модуларната платформа EMP2i. Комбинирајќи го високото ниво на удобност на патот, квалитетот и ефикасноста, може да смести корисен товар до 1,400kg.
PEUGEOT Expert нуди извонредно уживање во возење благодарение на BlueHDi моторите со 95 до 180 KС и 400 NMi, во комбинација со EAT6 автоматски менувач.
На крајот, уживајте во најниските нивоа на потрошувачка на гориво и емисија на CO2i во сегментот, како и конкурентни трошоци за одржување, со интервал на одржување на 40.000 km или 2 години.