САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ

НОВ PEUGEOT PARTNER

partner.jpg

Завршна обработка

МОТОРИ

BlueHDi 75 S&S BVM5
111
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ ПОДАТОЦИ

Мотор
Дизел
BlueHDi 75 S&S
BVM5
Моќност на моторот (КС) 75

Потрошувачка

Потрошувачка
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km 111
PureTech 110 S&S BVM6
124
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ ПОДАТОЦИ

Мотор
Бензин
PureTech 110 S&S
BVM6
Моќност на моторот (КС) 110

Потрошувачка

Потрошувачка
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km 124
BlueHDi 100 S&S BVM5
109
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ ПОДАТОЦИ

Мотор
Дизел
BlueHDi 100 S&S
BVM5
Моќност на моторот (КС) 100

Потрошувачка

Потрошувачка
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km 109

МОТОРИ

PureTech 110 S&S BVM6
124
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ ПОДАТОЦИ

Мотор
Бензин
PureTech 110 S&S
BVM6
Моќност на моторот (КС) 110

Потрошувачка

Потрошувачка
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km 124
BlueHDi 100 S&S BVM5
109
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ ПОДАТОЦИ

Мотор
Дизел
BlueHDi 100 S&S
BVM5
Моќност на моторот (КС) 100
Волумен (cm3) 1499

Потрошувачка

Потрошувачка
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km 109
4,403
Должина (m)
1,20
Висина на товарен простор мерена во средина (m)
BlueHDi 130 S&S BVM6
50
Резервоар (l)
117i
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km
4,4i
Комбинирана потрошувачка
Должина (m) :
4,403
Минимална висина (m):
1,825
Волумен на товарен простор (m3) :
3,3
Носивост на товарен простор (kg) :
658

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ ПОДАТОЦИ

Мотор
Дизел
BlueHDi 130 S&S
BVM6
Моќност на моторот (КС) 130
Волумен (cm3) 1499
Mаксимална моќност во kW: стандард CEE / КС CEE (o/min) 96 на 3500
Mаксимален вртежен момент (Nm) стандард CEE (o/min) 300 / 1 750
Норма за намалување на штетните издувни гасови EURO 6 d-TEMP
Дијаметар на клип 75 x 84,8
Интервал на одржување 15.000 km или на 1 година

Потрошувачка (NEDC)

Потрошувачка
Комбинирана потрошувачка 4,4i
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km 117i

TЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ

ПЕРФОРМАНСИ
Максимална брзина (во km/h) 184
Од 0-100 km/h (во секунди) кога возачот е сам 11,1
1000m фиксен старт (во секунди) кога возачот е сам 33
4,403
Должина (m)
1,20
Висина на товарен простор мерена во средина (m)
BlueHDi 130 S&S EAT8
50
Резервоар (l)
114i
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km
4,3i
Комбинирана потрошувачка
Должина (m) :
4,403
Минимална висина (m) :
1,825
Волумен на товарен простор (m3) :
3,3
Носивост на товарен простор (kg) :
654

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ ПОДАТОЦИ

Мотор
Дизел
BlueHDi 130 S&S
EAT8
Моќност на моторот (КС) 130
Волумен (cm3) 1499
Mаксимална моќност во kW: стандард CEE / КС CEE (o/min) 96 на 3750
Mаксимален вртежен момент (Nm) стандард CEE (o/min) 300 / 1 750
Норма за намалување на штетните издувни гасови EURO 6 d-TEMP
Дијаметар на клип 75 x 84,8
Интервал на одржување 15.000 km или на 1 година

Потрошувачка (NEDC)

Потрошувачка
Комбинирана потрошувачка 4,3i
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km 114i

TЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ

ПЕРФОРМАНСИ
Максимална брзина (во km/h) 182
Од 0-100 km/h (во секунди) кога возачот е сам 11,9
1000m фиксен старт (во секунди) кога возачот е сам 33,6

МОТОРИ

BlueHDi 75 S&S BVM5
111
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ ПОДАТОЦИ

Мотор
Дизел
BlueHDi 75 S&S
BVM5
Моќност на моторот (КС) 75

Потрошувачка

Потрошувачка
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km 111
PureTech 110 S&S BVM6
124
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ ПОДАТОЦИ

Мотор
Бензин
PureTech 110 S&S
BVM6
Моќност на моторот (КС) 110

Потрошувачка

Потрошувачка
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km 124
BlueHDi 100 S&S BVM5
109
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ ПОДАТОЦИ

Мотор
Дизел
BlueHDi 100 S&S
BVM5
Моќност на моторот (КС) 100

Потрошувачка

Потрошувачка
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km 109
4,403
Должина (m)
1,20
Висина на товарен простор мерена во средина (m)
BlueHDi 130 S&S BVM6
50
Резервоар (l)
117i
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km
4,4i
Комбинирана потрошувачка
Должина (m) :
4,403
Минимална висина (m) :
1,825
Волумен на товарен простор (m3) :
3,3
Носивост на товарен простор (kg) :
658

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ ПОДАТОЦИ

Мотор
Дизел
BlueHDi 130 S&S
BVM6
Моќност на моторот (КС) 130
Волумен (cm3) 1499
Mаксимална моќност во kW: стандард CEE / КС CEE (o/min) 96 на 3500
Mаксимален вртежен момент (Nm) стандард CEE (o/min) 300 / 1 750
Норма за намалување на штетните издувни гасови EURO 6 d-TEMP
Дијаметар на клип 75 x 84,8
Интервал на одржување 15.000 km или на 1 година

Потрошувачка (NEDC)

Потрошувачка
Комбинирана потрошувачка 4,4i
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km 117i

TЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ

ПЕРФОРМАНСИ
Максимална брзина (во km/h) 184
Од 0-100 km/h (во секунди) кога возачот е сам 11,1
1000m фиксен старт (во секунди) кога возачот е сам 33
4,403
Должина (m)
1,20
Висина на товарен простор мерена во средина (m)
BlueHDi 130 S&S EAT8
50
Резервоар (l)
114i
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km
4,3i
Комбинирана потрошувачка
Должина (m) :
4,403
Минимална висина (m) :
1,825
Волумен на товарен простор (m3) :
3,3
Носивост на товарен простор (kg) :
654

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ ПОДАТОЦИ

Мотор
Дизел
BlueHDi 130 S&S
EAT8
Моќност на моторот (КС) 130
Волумен (cm3) 1499
Mаксимална моќност во kW: стандард CEE / КС CEE (o/min) 96 на 3750
Mаксимален вртежен момент (Nm) стандард CEE (o/min) 300 / 1 750
Норма за намалување на штетните издувни гасови EURO 6 d-TEMP
Дијаметар на клип 75 x 84,8
Интервал на одржување 15.000 km или на 1 година

Потрошувачка (NEDC)

Потрошувачка
Комбинирана потрошувачка 4,3i
Емисија на CO2 (комбинирана потрошувачка) - g/km 114i

TЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ

ПЕРФОРМАНСИ
Максимална брзина (во km/h) 182
Од 0-100 km/h (во секунди) кога возачот е сам 11,9
1000m фиксен старт (во секунди) кога возачот е сам 33,6

Димензии

Надворешни димензии
Должина (m) 4,403
Ширина со отворени/затворени ретровизори (m) 2,107 / 1,921
Ширина без ретровизори (m) 1,848
Растојание од подлогата (m) 0,162
Висина на товарниот праг (m) 0,616 - 0,621
Mинимална висина (m) 1,825
Mинимална висина со пакетот “Building” (m) 1,860
Meѓуоскино растојание (m) 2,785
Радиус на вртење помеѓу тротоарите (m) 10,82
Внатрешни димензии
Волумен на товарен простор (m3) 3,3
Волумен на товарен простор со Multiflex клупа (m3) 3,8
Ширина на товарен простор помеѓу тркалата (m) 1,230
Висина на товарен простор мерена во средина (m) 1,20
Број на места за седење 2
Ширина на товарен простор мерена во средина (m) 1,73 / 1,63 / 1,53
Должина на товарен простор на подот (m) 1,81